Ovarin? Ja biorę prenatal i kwas foliowy. Plus euthyrox 50. Poruszyłam angielskich lekarzy, dziś dzwoniła pani doktor i po rozmowie postanowiła mi pomóc. Zleciła badania hormonów progesteron, estrogen, lh i fsh
plus będę badać tsh. Wszystko za ok 2 tyg. Jeśli dostanę a to pójdę tak żeby progesteron wypadł koło 20dc. Do tego powiedziała że może mnie skierować do ginekologa (alleluja) bo mam endometrioze i problem z tarczyca. Do kliniki niepłodności nie może bo poroniłam tylko dwa razy - porabany system

. W każdym razie udało się coś zdziałać i się cieszę. Ogłupialam w tym cyklu bo nagle przedwczoraj pojawiła się ciemniejsza kreska na tescie owulacyjnym ale ogólnie robię je od 10dc (wczoraj 22) i były cały czas negatywne. Wczoraj już nie było żadnej kreski więc być może owulacja przyszła późno natomiast niestety nie miałam tego jak wykorzystać. Dopiero dziś po działaliśmy ale nie wiem czy to nie za pozno....niby owu ma przyjść 24-48 h po pozytywnym teście ale nie mam pojęcia czy się wstrzeliliśmy.
Jeśli chodzi o badanie w testdna moja próbka dotarla do Katowic i do 24.11 powinnam dostać wyniki badań online.