Ahhh wczoraj mialam napisać, po wstawieniu suwaczka, ale coś mnie zajęło i zapomnialam

U mnie jesli chodzi o głowę to.sie sprawdzilo. W pazdzierniku byl mlyn. Babcia w szpitalu, ojciec w szpitalu, ktos sie musial dziadkiem zajac, i jakos umknely mi dni plodne i w ogole. Jak sie zorientowalam okres spoznial sie tydzien, ja nie chcialam.zrobic testu i tak zeszlo.
Generalnie czuje sie bardzo dobrze. Czesciej sikam i pic mi sie strasznie chce. A tak poza tym nic mi nie jest. W zwiazku z tym co kilka dni mam odlot i stwierdzam ze w ciazy nie jestem. I robię tez testy.
No ale wczoraj bylam u gina i widzialam.serduszko. dzidzia jest co prawda mlodsza o tydzień, ale przy moich dlugich cyklach owulacja mogla byc pozniej, wiec to nic nadzwyczajnego.
Alergia sobie chula w najlepsze i nie dam rady oddychac. Spalam po 3 godziby na dobe przez 4 tygodnie. Wczoraj lekarz pozwolil uzywac Zyrtec i przespalam 7 godzin. Coz za radosc.
Nje wiem.co jeszcze napisac, chyba wszystko. Za reszte trzymam mocno.kciuki i wy za mnie tez trzymajcie, zebym nie zwariowala do lipca