Mnie się bardzo podobają pierwsze i drugie (zupełnie inaczej wyglądają w kolorze
) właśnie takie pantofelki, super 
Kasiula one są właśnie w sosnowcu, więc musimy się wybrać poprzymierzać

A co z odliczankiem, będę nieugięta 
Odlicznko będzie..... wkrótce
kobietkazaokrąglone czubki jak najbardziej pasują do sukni, tylko ja do tej pory kupowałam każde eleganckie butki z czubami, więc jestem troszkę nie przyzwyczajona, ale jak mi spasują te 1 i 2 to zostanę przy takich, kwestia przyzwyczajenia
A te Twoje butki widziałam kiedyś w Deichmanie, ale one są chyba całkiem płaściutkie, co?
A ja zaś muszę mieć wysoki obcas ok 6 - 7 cm, bo mój M. jest również wysoki, 198 cm

A poza tym lubię i dobrze się czuję na takim obcasiku

adusiaxxx czy ja dobrze widze ze dwie pikerwsze pray bucikow ktore wkleilas sa z firmy KOTYL? ja wlasnie z tej firmy mialam takie satynowe i byly rewelacyjne. fakt przed weselem je rozchodzilam ale warto bylo. Kosztowaly mnie 95 zl na Zalezu:)
Netula, tak to KOTYL, nie wiedziałam, że można je dostać na Załężu

W takim razie muszę tam wyruszyć z poszukiwaniami, bo już niedługo w butki muszę się zaopatrzyć

A na jak wysokim obcasie były twoje butki, można gdzieś jeszcze obejrzeć fotkę?
Kurcze, dziewczynki, tak się cieszę, że ten czas tak szybciutko leci, teraz ponownie ruszyły przygotowania ślubne, mój M. kupił koszulę do garnituru, butki, ja (żeby nie wyjść z pustymi rękoma

) zakupiłam biżuterię, niedługo zaczniemy ponownie rozdawać zaproszenia ślubne