agatonku w koncu mam zcas zeby odpowiedziec Ci na twoje pytania dot, fryzjea i makijazu

Fryzure robic nam bedzie najprawdopodobniej (bo jeszcze sie zastanawiamy) fryzjerka z salonu kolo mojego bloku!! Nie wiem czy kojarzysz nasz okolice tzn mieszkamy kolo bylej kopalni Miechowice i tam jest przychodnia zaraz obok przystanku no i tam w tym ciagu niskich budynkow (przychodnia, liceum 2 letnie,prawo jazdy, sklep komputerowy no i fryzjer ) jest wlasnie ten salon!!
A malowac nas bedzie zaprzyjazniona kosmetyczka z Helenki (p.Kasia malowala moja sis na wesle w sierpniu i zrobila jej tak cudny makijaz,ze mnie zatkalo jak ja zobaczylam umalowana

Wygladala piorunujaco no i stwierdzilysmy,ze ta kobieta i zadna inna nas umaluje

Hihihi a jutro wybieramy sie na salony

W koncu zajrzymy na Powstancow Warszawskich bo widzialam dzisiaj na wystawie nowe suknie wystawione i mi sie baaardzo spodobaly no wiec jedziemy poprzymierzac troszke a takze mamy zamiar dotrzec (jak mierza 2 baby to troche czasu to zajmuje

) na Rynek bo tam tez jeszcze nie bylysmy

Ale sie ciesze,ze w koncu mam labe i nie musze nic robic

Przed chwila zjadlam 2 golabki, banana no i popijam sobie pyszna herbatke wisniowo-bananowa

LABA, LABA, LABA, LABA