0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja na pewno bym nie chciała bo zawsze jak to słyszę to płaczę:) a na ślubie chcę ograniczyć sytuacje w jakich będę płakać ze wzruszenia do minimum
A jakie koszty wychodzą z wypożyczeniem limuzyny... ??
Aduś może warto rzeczywiście pomyśleć nad większym zespołem, tymbardziej, że w Shumie mają się gdzie pomieścić na scenie, a dwie osoby mogłyby tam zginąć. Widzieliśmy nagranie z wesela, na którym grał nasz zespół w Shumie właśnie i te 5 osób wcale nie miało tam za ciasno z perkusją i innymi instrumentami.
Ps. Śliczny avatarek
Dziewczyny ile placicie za orkiestre?
Placimy 1800 zl za 20 godzin grania a kazda nastepna godzina ksoztuje nas 100 zl!! Takze policzylismy to sobie tak,ze na weselu zagraja 12-15 godzin zalezy do ktorej beda sie bawili goscie a reszta godzin bedzie na poprawiny i jesli trzeba bedzie to doplacimy te 100 zl bo jak na nich 3 to cena jest bardzo przystepna
Cytat: Edzia w 9 Października 2007, 18:57Dziewczyny ile placicie za orkiestre? My płacimy 3600zł i nie wydaje mi się,żeby to było dużo. Orkiestra polecana nam przez całą rodzinę życzy sobie 5000zł a terminy zaklepane ma już nawet na 2009r.
jeszcze tylko 10 miesięcy, które dziś mijają i z moim S powiemy sobie TAK , jak ten czas leci