Cieszę się, że zaproszonka się Wam podobają
adusiaxxx iza22 ewelinkas kkotek Natulinek ewelinkaaa7
Aduś papier ma wymiery 100 x 70 cm, sprzedają go tam na sztuki, odcieni jest tyle i rodzajów, że ciężko zdecydować naprawdę, wybór ogromny, w końcu to salon papierów. Kolorek w rzeczywistości jeszcze ładniejszy, zapraszam do oglądnięcia na żywo

a cena trochę ponad 8 zł za karton.
U nich chyba też nadruk jest i jeśli ma się życzenie to mogą również pociąć na podany wymiar i to jest bardzo dobre, bo mimo naprawdę dobrych nożyczek kiepsko cieńcie wychodzi. A kalka.... lubię mieć wybór

i przetestuję jeszcze jakieś wersje, może coś lepszego wykombinuje

ale pierwsze podobno najlepsze.
Nam sie podobaja podobne ale mamy jeszcze troche czasu wiec moze do dnia kiedy bedziemy je zamawiali beda juz nowe wzorki wiec sie zobaczy
A to mój własny wymyślony wzorek

Wieczory na forum nie są złe, sama to przerabiam i czas szybciej mija.
ewelinkas Natulinek to wcale nie takie skąplikowane, tylko trochę trzeba wydać niestety na oprzyrządowanie, opłaca się napewno jeśli będzie dalej wykorzystywane, u mnie napewno będzie, ja po porstu uwielbiam takie rzeczy, gdybym wiedziała, że wyrobię się z czasem to chętnie bym Wam pomogła.
agatonek sklep się nazywa salon papierów ozdobnych, właśnie znalazłam jego stronkę, zaraz poślę na priv'a. A wykorzystanych czcionek jest aż 3 w tym dwie bez polskich znaków, nasze imiona i nazwiska bo nie ma w nich polskich znaków i nazwiska gości jeszcze inną, ale w tym polskie literki podmienię po prostu jakąś podobną i tyle, sprawdzałam - da się i jest ok.
Do kompletu jeszcze będą winietki i zawieszki na wódeczkę.
A tak szczerze, to tak mi się to spodobało, że może kiedyś na allegro...