0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czyli ślubujemu o tej samej godzinie
No to niezle.Chyba tylko ja jaszcze nie mam ustalonej godzinki w kosciele!!!Musze poczekac do 20 wrzesnia
Marbenia gratuluje, my też baliśmy się wizyty u księdza, bo wiadomo tam może różnie byc, ale akurat trafiliśmy na księdza w naszym wieku i było bardzo fajnie
.... a były juz książeczka do nabożeństwa dla młodych.... ?? eehhhh co ty jeszcze... zapewne juz wszystko zostało wymienione ale znając zycie czegoś brakuje... hehe
hmm... pierwsze słysze o czymś takim? Do czego te książeczki mają służyc?
Też myślałam o skarbczyku, bo ja mam zniszczoną książeczkę z komunii, widziałam takie właśnie z napisem "pamiątka ślubu", ale strasznie drogie były (ok. 200zł za kompet).
Cytat: katarzyna_84 w 29 Sierpnia 2007, 16:47Też myślałam o skarbczyku, bo ja mam zniszczoną książeczkę z komunii, widziałam takie właśnie z napisem "pamiątka ślubu", ale strasznie drogie były (ok. 200zł za kompet).kasiu, my wlasnie taki komplet slubny za 50 zl kupilismy Nie wiem skad taka cena mega
Tak lista jest extra.Teraz trzeba sie tylko wziasc zeby to wszystko zebrac w calosc
Kasia no ja kupilam u mnie w Parafii Zrobie fote w wolnej chwili i ci pokarze, jak cos to ci sprezentuje