Autor Wątek: Lokal na 100 osob!!!  (Przeczytany 6310 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
Lokal na 100 osob!!!
« dnia: 30 Grudnia 2006, 13:21 »
Blagam podajcie jakies lokale ktore mieszcza okolo 100 osob na wesele.
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Grudnia 2006, 13:27 »
hmm

na 100% nord na mierzynie..

[ Dodano: Sob Gru 30, 2006 1:30 pm ]
znalazłam jeszcze w naszej bazie danych
*13 muz
*hetman
*hotel neptun
*panorama hotel
*hotel sens
*hiotel slavia - miedzyzdroje
*duet w goleniowie

oj.. ługo przepisywac

zobacz tu..

http://www.e-wesele.pl/baza2.php?strona=3&miejscowosc=&wojewodztwo=&powiat=&branza=Lokal&nazwa=&id=&jest_rosnaco=&jest_sortowanie=®ion_16=on

popatrz na  rubryczke z krzesełkiem..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Grudnia 2006, 14:26 »
Dziekuje slicznie!! :) To dopiero poczatek mojej drogi a czasu malutko :/
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Grudnia 2006, 14:33 »
ło matko.. to się zabrałas..

sierpień 2007 jest dośc obleganym  okresem ;)

powodzenia w polowaniu na lokal.. napewno cos jeszcze znajdziesz  :mrgreen:

tylko pamietaj.. najpierw lokal i orkiestra

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Grudnia 2006, 15:00 »
Mam taki "zapasowy" ale szukam moze czegos lepszego - jak nie znajde to szkoda. A sierpien to tez nie calkiem moj wybor poprostu data sama sie wybrala :) 11.08 minie rowno 6 lat jak jestem ze swoim lubym :) I pomyslelismy ze miloby bylo tak uczcic nasza kolejna rocznice :) :) :)
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline anexu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2008
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Stycznia 2007, 12:24 »
Witam

Czy orientujecie się może jak bardzo jest oblegany hotel Nord, czytała wiele pochlebnych opinii o nim i jestem zainteresowana tym lokalem. Mam jeszcze troszkę czasu bo czerwiec 2008 ale lepiej wcześniej niż póżniej.

:Uu:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Stycznia 2007, 12:46 »
byłam wczoraj w nordzie na kolacji..

rok 2007 jest cały oblozony.. zaczęli zapisy na 2008.. więc jesli masz ochote na ten lokal proponuje jednak jechac tak wmiare szybko żeby zaklepac termin ( na poczatku bez zadatku ale żeby miec termin)

czerwcowo-lipcowo-sierpniowe terminy rozchodzą się ekspresowo..  :tupot:

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Stycznia 2007, 10:00 »
Nie bede zakladala nowego tematu tylko pociagne dalej ten watek :) Sala juz jest, wybralismy HETMANA zaliczka wplacona tylko.... co mnie martwi:
- brak umowy tylko KP (zaliczka)
- ich orkiestra bo niby sprawdzona - ktos ja slyszal?? Bo gdy ja sie zapytalam czy gdzies moge ja posluchac to dostalam odp ze moge z nia porozmawiac (co mi to da?? :/) a i nawet nie znam ich nazwy!!
- a i haslo ze cala kwote za wesele mam zaplacic dwa tyg przed weselem - brak umowy a ja mam na zasadzie KP dac babce okolo 15 000?? A jak okaze sie ze na weselu jednak nie ma tych rzeczy na ktore sie zdecydowalam albo cos bedzie nie tak?? Czy ja juz PANIKUJE?? I czy ten bol glowy to przez zmiane cisnienia?? :) POMOCY!!

Ps. Bardzo fajne forum tylko maly balagan ale polapie sie wkoncu ;)
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Stycznia 2007, 10:21 »
bałaganu kochanie nie ma.. tylko trzeba umiec popatrzec  po działach..

wię c pokolei..

hetman.. który hetman.. sa 2.. ghotel; i dworek hetmański..

orkiestra -  nazwe poprosze..  orkiestra moze sie cco kilka m-cy zmieniac  więc nie wiem o której piszesz

musi być umowa.. jak na KP masz domukolwiek dac kasę..  badxmy poważni..

ja tez się bałam,ze dam całośc kasy i czegos nie bedzie na stole.. doświadczenie moich rodziców przy organizacji wesela siostry mnie tego nauczyło..  wiem,ze myliłam się co do norda.. mozna  zaufac.. odnośnie twojego lokalu niewiele wiem poza tym co napisały panny młode z 2004 roku (ale to 3 lata temu) lub nasze forumki

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Stycznia 2007, 10:38 »
Hetman - pomorzany (na pieczatce kawiarnia) Maz kobiety ktora jest jego wlascicielka jest wlascicielem Wspomnienia a w orkiestrze gra niby jej syn czy cora - wiec troszke mnie martwia te powiazania a i wlasnie brak swierzych opini.
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline Anogete
  • zapaleniec
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Stycznia 2007, 10:46 »
Ja ze swojej  strony poleciłabym Ci Sedina (były Pocztylion) robiłam tam wesele na 112 osób, rewelacja!!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:05 »
Izunia, w lipcu robi tam (hetman) wesele Tylunia - podeślij jej swoje wątpliwości na priv - może ci pomoże

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:06 »
info z 2004 roku.. ale nie wiem czy zmienił się właściciel..

HOTEL HETMAN

Beti

[0.0.0.0] Temat: Re: Panny Młode 2004 Szczecin cz.II

wyslane przez Beti dnia 2004-06-18 10:36:34
[przegladarka]

--------------------------------------------------------------------------------
WITAJCIE DZIEWCZYNY!
Jak już wiecie jestem MĘŻATKĄ od 5 czerwca. I chciałam się z wami podzielić swoimi spostrzeżeniami. Było idealnie. Salę mieliśmy na Pomorzanach w Hetmanie. Ogromna sala, ale kuchnia bardzo malutka. Więc wynajęliśmy tą salę i osobno catering, który przyrządził posiłki gdzie indziej i przywoził przez całą noc cieplutkie posiłki. A mieli co robić. Na weselu bawiło się 90 osób. Menu wybraliśmy sobie takie, że większość hoteli w Sz-nie nie chciała się podjąć przygotowania nam tych posiłków. A Pan Andrzej Smoliński właściciel Cateringu obiecał, że da się to zrobić i ZROBIŁ TO. Co 2 godziny na stół wieżdżały ciepłe posiłki. I tak było od 17 a ostatni ciepły posiłek był po godz. 2 w nocy. Wesele trwało do 5 nad ranem. Jedzenia było tak bardzo wiele, nie zabrakło niczego. Resztę jedzenia oczywiście dostaliśmy z powrotem. Kawa, herbata na życzenie gości. Obsługa bardzo żywiołowa, szybka i przede wszystkim bardzo miła. Tort mieliśmy 5 piętrowy od Woźniaka - smaczny, piękny i robił efekt. Też oczywiście przechowywany przez catering i dostarczony przez nich na miejsce.

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:25 »
Niestety Monu te informacje są nieaktualne. Teraz Kawiarnią Hetman zawiaduje jakas babeczka - nowy dzierżawca. Nie można juz wyjanąć samej sali tylko robią tam normale wesela. W sierpniu wesele na 70 osób robiła tam moja kolezanka wszystko było ok ceny tez raczej przystępne. Orkiestre raczej miała swoją niestety nie wiem jaką.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Stycznia 2007, 01:15 »
hej Izunia ja tez nie mam umowy...chcialam na poczatku jak wp;acalam zaliczke ale Pani powiedziala ze tego nie praktykuje :mdleje: troszke mnie to zmrozilo...ale moja mama z nami byla i zrobila mini wywiad...mysle ze bedzie ok jestesmy w stalyym kontakcie z Pania jest bardzo rzeczowa...i pomocna mam nadzieje ze nie bedzie problemu...z tego co rozmawialismy to nie bylo mowy o wplaceniu calej kwoty przed slubem??albo nie pamietam :drapanie: ale chyba nie bylo czegos takiego :brewki:
co do zespolu to my slyszelismy ich zespol ale zdecydowalismy sie na inny choc mojemu R sie bardzo pdobal...jak chcesz ich posluchac to wiem ze w weekendy sa tam organizowane wieczorki taneczne i graja tam na zmiane z innym zespolem...zawsze mozesz zadwonic i zapytac sie czy beda :telefon:
mama cos mi mowila ze podobno jest wesele 20 stycznia w hetmanie to zebysmy podeszli...moze zadzwonimy czy aby napewno i mozecie tez podejsc zajrzec co i jak...ja tez mialam duzo...watpliwosci ale lokal mi sie bardzo spodobal...mam nadzieje ze bedzie ok  :taktak:  buzka

ps. a jak trafilas do hetmana mi sie wydawalo ze malo kto tam zaglada..bo wlasnie nie ma swiezych informacji...wiem ze wesela w te wakacje byly ale najwidoczniej zadnej forumki :brewki:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Stycznia 2007, 08:23 »
mało rozreklamowany.. sadze,ze wiele osób najzwyczajniej pod słoncem nic nie wie o tym lokalu..

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Stycznia 2007, 10:45 »
Sala naprawde jest sliczna duza i co najwazniejsze wszyscy beda siedziec razem. Kobieta naprawde sympatyczna ale przestraszyla mnie jednym zdarzeniem otoz pierwszy raz bylam tam z moim lubym aby zobaczyc tylko sale (oprowadzil nas pracownik) drugi raz (5.01) juz na powazna rozmowe z szefowa gdzie zaznaczylismy ze decydujemy sie tylko niewiemy jak poprawiny powiedziala ze ok i ze nas wpisuje na nasz termin a zaliczke mozemy wplacic w przyszlym tyg. Chcielismy jak najszybciej wplacic ale niestety w weekend nie udalo nam sie wiec zadzwonilam do tej pani w pon powtorzylam termin i kiedy moge wplacic odp byla ze we wtorek albo sob no to we wt razem z moja swiatkowa pojechalysmy wplacic pieniazki i co sie okazalo na miejscu ze babka  nie wpisala nas na nasz termin i juz kogos innego miala tam zaznaczonego!!! Bylam w szoku zwlaszcza ze jeszcze wczoraj z nia gadalam ze wszystko jest oki. Po malej walce wygralam swoj termin ale poczulam sie strasznie zawiedziona zaufalam tej kobiecie a gdybym pieniadze przyniosla w sob?? Juz byloby po "ptokach". Tak wiec po tej poczatkowej wpadce troszke sie obawiam ale teraz mam Tylunie to jakos mi sie lepiej zrobilo.
Wybieram sie na to wesele 20.01 ale tak okolo 16 -17 aby zobaczyc tylko sale jak bedzie wygladac przed weselem bo nie chce pozniej mlodym przeszkadzac - sama nie chcialabym aby jakies obce osoby przychodzily na moje wesele ogladac sale.  Teraz jest nowy wlasciciel i ta kobieta zajmuje sie tym lokalem chyba dopiero rok moze dlatego tak cicho o nim, ja go znalazlam w forumowej bazie dzieki moni ktora mnie naprowadzila na nia i widzialam reklame w "Uroczystosci". Z orkiestra bedzie poprostu ryzyk-fizyk mam nadzieje ze ciotkom i wujkom sie spodoba i tak pewnie teraz juz lepszej nie znalazlabym.
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline Anogete
  • zapaleniec
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Stycznia 2007, 13:28 »
jeżeli szukasz lokali na 100 osób to polecam Sedine (były Pocztylion) :) Warto obejrzeć!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Stycznia 2007, 19:09 »
Izunia ,y tez bedziemy 20.01 i tez tak kolo 16017 to moze sie spotkamy my mamy tylko problem jak posadzic gosci... :brawo_2:

a z ta wpadka jakos nie fajnie :drapanie: bo babka napawde zrobila dobre wrazenie...nam tez mowila ze jeszcze sporo czasu ale wolelismy od razu placic zaliczke i dobrze bo jak poszlismy pozniej to mowila ze posypaly sie terminy :brewki:
dobrze ze to zalatwilas...ja tez mialam podobna sytuacje ale na dzialkach nie klocilam sie bo mialam w rezerwie Hetmana wiec odpusclam...ktos na nasz termin wpisal kogos innego( hehe zreszta nasza forumke) jaki ten swiat maly :skacza:
bedzie dobrze  :przytul:

Agacia a bylas na weselu u kolezanki nie iwesz jak to wygladalo??

kurcze faktycznie lokal malo znany :los: ale po naszych relacjach to sie zmieni :brewki: mam nadzieje ze bedzie ok :skacza:

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #19 dnia: 15 Stycznia 2007, 11:07 »
Tylunia niestety nie byłam na tym weselu osobiście -  miałam pilny wyjazd. Spotkałyśmy się juz po wesleu i mówiła że wszystko było ok.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:20 »
acha oki Agacia a juz myslalam ze ktos cos wie :przytul:  spoko po 7.07 wszystko bedzie jasne :skacza:

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Lutego 2007, 15:23 »
Ja też mam wesele w hetmanie. No więc co do włąścicielki to jestem spokojna bo u jej męża  wyprawiały wesela moje dwie siostry i wesela były doskonałe, obsługa świetna. Myślę że lokal żony nie odbiega od lokalu p. Barana. A co do orkiestry...W Hetmanie gra p. Ania Fit z zespołem i ona prowadziła wesela moich sióstr we Wspomnieniu - jest świetna, miła taktowna i bardzo fajnie potrafi zgrać obie rodziny, tak żeby nie było podziału na "stronę młodego" i "stronę młodej". Do tego jeszcze ma dobre wyczucie, tzn. Moja siorka miała z mężem podziekować rodzicom, ale... zestresowała się tak, że wydukała tylko "Dziękuję wam, bardzo was kochamy" i więcej nic nie przyszło im do głowy. P. Ania wzięła mikrofon do ręki i pięknie złożyła w imieniu młodych życzenia dla gości, rodziców i w ogóle. Śpiewają też całkiem fajnie, znają najnowsze utwory i dobrze można się bawić przy ich muzyce. Natomiast drugi zespól to syn p. Baran z ekipą. Mnie osobiście nie podchodzi, ale słyszałam że nie jest najgorszy. Ja osobiście jednak polecam p. Anię bo bawiłąm się przy jej muzyce na dwóch weselach, a moi rodzice chodzą na wieczorki z jej udziałem i są b. zadowleni....Ufff, ale monolog. Mam nadzieję że pomogłam

Offline Izunia

• uzależniony
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Lutego 2007, 19:19 »
Isiaczku dziekuje za mala podpowiedz. Tylko ze teraz juz chyba nic nie rozumiem... myslalam ze Hetman ma tylko jedna orkiestre  :drapanie: No dobra podaj mi moze info gdzie p. Anie mozna posluchac moze i ja pojade na jakis maly wieczorek  :tupot: A jeszcze jedno ten syn p. baran "z ekipa" to z duza ekipa on gra?? Bo nie wiem czy to go ostatnio widzialam ahhhh powinnam juz miec to zalatwione ale nie mam sily myslec.
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Lutego 2007, 13:06 »
Izunia syn P.Baran i P.Ania Fit graja na przemian to w hetmanie to we wspomnieniu ja znam Pania Fit tzn moja mama zna my bylismy na kilku wieczorkach gdzie akutar grali...faktycznie bardzo ladnie jednak R podobal sie bardziej syn Pani B :przytul:  w sumie to musicie sami posluchac zeby miec porownanie :skacza:
my poszlismy w wakacje na wesele w hetmanie zeby wlasnie posuchac Pani Fit ale mlodzi pojechali w plener i jakos towarzystwo sie porozchodzilo...a wiadomo nie chceilismy przeszkadzac :los:
 :brawo_2:
Isiaczek jak przeczytalam twojego Posta to sie bardzo ucieszylam bo jakos o Hetmanie malo wiadomo a ze bylo dobrze u P.B. meza to sie ciesze bo napewno tu tez tak bedzie :brawo_2:  :pijaki:

Offline Misia 123
  • nowicjusz
  • *
Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #24 dnia: 5 Kwietnia 2007, 01:05 »
CZESC DZIEWCZYNY MOżE LOKAL POZA SZCZECINEM?????   :brawo_2:

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Odp: Lokal na 100 osob!!!
« Odpowiedź #25 dnia: 2 Lipca 2007, 02:01 »
Hej.  Widze , że tu dawno nikt nie zaglądał. Mam nadzieję , że ktoś mi pomoże. Szukam lokalu na min.  100 osób i najlepiej z noclegiem. Zdaję sobie sprawę , że hotele są drogie , więc może znacie inne rozwiązanie? Noclegów tez sporo potrzebujemy , bo 90% naszych gości będzie przyjezdnych. Przeglądałam juz bazę i tematy trochę podobne i dalej jestem w tyle. Spodobał mi się Duet w Golenoiwie , ale za mało tych noclegów mają.  Czy ktoś mi może pomóc w tej kwestii? Może ktoś miał lub ma podobny problem?

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #26 dnia: 2 Lipca 2007, 14:28 »
Dzień doberek wszystkim :) czy ktoś coś wie na temat rozbudowy jf duet w goleniowie?
Właśnie próbowałam tam zadzwonić , ale nikt nie odbiera. Podobno wybudowali drugą salę , czy ktoś cos wie na ten temat?Chyba zdecydujemy się na duet , mam tylko nadzieje , że będzie jakiś wolny termin na wrzesień 2008 :)Jeśli ktoś coś wie , to proszę o odpowiedź.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 3 Lipca 2007, 00:54 »
tak podobno nowa sala ma byc gotowa na 7 lipca asiaItomek maja slub 21.07.07 zapytaj jak tam sala ;D

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #28 dnia: 17 Lipca 2007, 12:41 »
A może SAGA za Gryfinem? Chyba w Pniewie jest ten lokal, w każdym razie zaraz za Gryfinem jadąc ze Szczecina. Moja rodzina co roku organizuje tam biesiady rodzinne. Wiem że nocleg jest tam bardzo tani jeżeli organizujesz wesele. Ok 25 zł. A MOŻE I TANIEJ.  Obsługa bardzo dobra: co chwile czyściutki talerzyk pod nosem, panie sympatyczne. No i jadąc z kościoła do lokalu można się natrąbić, polansować i pochwalić, tym że się jest Młodą Parą, bo to ze Szczecina jednak dobry kawałek. Ja polecam gorąco.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #29 dnia: 21 Lipca 2007, 13:26 »
Dzień doberek wszystkim :) czy ktoś coś wie na temat rozbudowy jf duet w goleniowie?
Właśnie próbowałam tam zadzwonić , ale nikt nie odbiera. Podobno wybudowali drugą salę , czy ktoś cos wie na ten temat?Chyba zdecydujemy się na duet , mam tylko nadzieje , że będzie jakiś wolny termin na wrzesień 2008 :)Jeśli ktoś coś wie , to proszę o odpowiedź.
Byłam wczoraj w jf i to co zobaczyłam odjęło mi mowę. Powstał drugi budynek (dopiero teraz widziałam go w całej okazałości, skończonego i oddanego do użytku), w którym jest hotel i sala na 100 osób (przy ustawieniu okrągłych stolików). Wnętrze zapiera dech w piersiach, jest na pawdę przepięknie! NIesamowite wrażenie robi też teren wokól hotelu - skalniaczek do robienia fotografii "rodzinnych", namiot, altany, zieleń - cud, miód! Dzwoń czym prędzej i rezerwuj termin bo obawiam się, że będę mocno oblegani (z resztą ogromne cieszyli się ogromnym powodzeniem jeszcze przed przebudową).