Ja też mam wesele w hetmanie. No więc co do włąścicielki to jestem spokojna bo u jej męża wyprawiały wesela moje dwie siostry i wesela były doskonałe, obsługa świetna. Myślę że lokal żony nie odbiega od lokalu p. Barana. A co do orkiestry...W Hetmanie gra p. Ania Fit z zespołem i ona prowadziła wesela moich sióstr we Wspomnieniu - jest świetna, miła taktowna i bardzo fajnie potrafi zgrać obie rodziny, tak żeby nie było podziału na "stronę młodego" i "stronę młodej". Do tego jeszcze ma dobre wyczucie, tzn. Moja siorka miała z mężem podziekować rodzicom, ale... zestresowała się tak, że wydukała tylko "Dziękuję wam, bardzo was kochamy" i więcej nic nie przyszło im do głowy. P. Ania wzięła mikrofon do ręki i pięknie złożyła w imieniu młodych życzenia dla gości, rodziców i w ogóle. Śpiewają też całkiem fajnie, znają najnowsze utwory i dobrze można się bawić przy ich muzyce. Natomiast drugi zespól to syn p. Baran z ekipą. Mnie osobiście nie podchodzi, ale słyszałam że nie jest najgorszy. Ja osobiście jednak polecam p. Anię bo bawiłąm się przy jej muzyce na dwóch weselach, a moi rodzice chodzą na wieczorki z jej udziałem i są b. zadowleni....Ufff, ale monolog. Mam nadzieję że pomogłam