Autor Wątek: sala PRINCESS Szczecin opinie  (Przeczytany 30641 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paloma
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2013
Odp: sala PRINCESS pomozcie!!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 7 Czerwca 2012, 18:45 »
Agaciasin w takim razie czekam na Twoje relacje z uroczystości.  Ja już na 99% wiem, że na swoje wesele wybiorę salę PRINCESS.  I nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć. 

Offline paloma
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2013
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Czerwca 2012, 10:03 »
Witam,

właśnie umówiłam się na wstępne spotkanie z Panią Agnieszką, mamy omówić sprawy organizacyjne i kosztowe.  Czy powinnam zwrócić na coś szczególną uwagę? Po tylu dobrych opiniach, sama już  nie wiem czy powinnam się o coś obawiać. 

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Czerwca 2012, 10:37 »
Nie wiem co ciebie interesuje, o tyle, co musisz sprawdzić to umowę jak będziesz podpisywała. Bo jej umowa nic ci nie gwarantuje generalnie, my napisalismy własną i wszystko w niej mamy, łącznie z tym, ze będą potrawy donosić, sprzątać w toaletach i takie tam. Nie zgodziliśmy się też płacić całości przed weselem, więc umówiliśmy się, że za poprawiny płacimy po imprezie. Jak mi się coś przypomni to jeszcze dopiszę

Offline kasandra84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2013
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Czerwca 2012, 21:53 »
Mam może dziwne pytanie, ale czy ktoś orientuje się ile kosztuje wynajęcie sali princess? i czy są jeszcze jakieś dodatkowe koszta związane z organizacją wesela? oprócz wyboru menu (bo jego cena jest znana i można ją znaleźć na stronie sali).  będę wdzięczna za szybką odpowiedz. 

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Czerwca 2012, 21:32 »
witam. Czy miał ktoś tam w ostatnim czasie wesele? myślę, że to ciekawa pozycja, bo piękna sala, a również jest dosyć tanio w porównaniu do wyprawiania wesel w restauracjach. Jak jedzenie tam i czy ilość jest wystarczająca? jak wygląda również sprawa z poprawinami?:) no i ile osób się tam w końcu pomieści :) bo wyczytywałam różne opcje : od 60 po 120 :P

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 29 Sierpnia 2012, 10:00 »
Witam, jak tak na świeżo po weselu. Jeśli zapytacie czy polecam salę Princess to chyba odpowiem, ze tak. Przez cały tydzień przed weselem pani Agnieszka dzwoniła z różnymi pierdołami, uzgadniała, proponowała, była bardzo kreatywna. Praktycznie wszystko co ustalałyśmy zorganizowała. Ale.... umawialiśmy się na 4 kelnerki, a na weselu okazało się, że pani Agnieszka stwierdziła, że 3 wystarczą i to był jej największy błąd. Panie nie wyrabiały, na samym początku brakowało wódki na stołach, napojów, czy ciasta na stoliku kawowym. Na szczęście szybko to jakoś zorganizowaliśmy, bo mogła być katastrofa. W bemarze miała być woda, a na stoliku ułożone herbaty bo mieliśmy ich kilka rodzajów, oczywiście herbata była już zaparzona. Po mojej interwencji wszystko szybko zmieniono. Jak wam pani powie ile mleka macie kupić, to kupcie dwa razy tyle, bo ja po godzinie wesela usłyszałam, że wlali ostatni dzbaneczek. Ogólnie na samym początku myślałam, że usiądę i się rozpłaczę, ale po chwili i poprawieniu szczegółów, wszystko zaczęło grać. Kelnerki miłe, ale tylko dwie u nas reagowały na prośby, mąż powiedział, że ta trzecia to ćwierć kelnerki, bo za dużo nie umiała. Wystrój sali na szóstkę z plusem. Ławeczki i parasole przed salą to strzał w dziesiątkę, plac zabaw dla dzieciaków ekstra. DO tego tam jest jeszcze takie małe pomieszczenie z piecami, pani Agnieszka je wystroiła i położyliśmy tam spać maluchy, daliśmy materac, poduszki, dla nich było idealnie. U nas było trochę ponad 60 osób, ale wiem, że tydzień przed nami bawiła się setka. Sama uważam, że 80 osób to maks, żeby spokojnie się wyszaleć na parkiecie. Do stolików spokojnie wchodzi 11 osób dorosłych i jest nawet przyjemniej, bo można pogadać, z większą ilośćią osób. Co u nas się najbardziej udało? Kucharz od pani Agnieszki, pan Karbowniczek, zajeb.... facet. Kuchnia idealna, ilość idealna, trochę na ostro, ale do alkoholu idealnie, wszyscy zachwyceni. Orkiestra Music Flowers Orchestra w składzie pięcioosobowym, ludzie nie mogli uwierzyć, że to na żywo, a nie puszczone z płyty. Muzyka idealnie zróżnicowana od Merci dla młodzieży do kawiarenek dla starszych, no cud po prostu. Pan Zenosław jak zobaczył, że większość osób chłodzi się na zewnątrz to zabrał swój saksofon i przygrywał na dworzu, chodził, zagadywał, oczepiny krótki, ale treściwe, płakali ze śmiechu goście. Z całego serca polecam kucharza i orkiestrę (grali bloki taneczne nawet po pół godziny). Co do zdjęć i filmu wypowiem się jak je dostanę :) Pozdrawiam

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Września 2012, 11:00 »
Na organizację wesel polecam restauracje i hotele.  Gdzie jest stała obsługa czy kuchnia.  Lokale ktore działąją na co dzień .  Zatrudniając one osoby na stałe a to sprawia iż sami pracownicy starają się aby lokal był wyjątkowy.  Wydaje mi się że korzystają oni z cateringu i ja osobiście nie byłem zachwycony jedzeniem.  A teraz jeszcze przenosiny na działki. no moi rodzice mieli wesele na działkach:)

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Września 2012, 14:36 »
texas na jakiej podstawie wypowiadasz się o ich kuchni? Nie korzystają oni z cateringu, jeśli zamawiasz salę z kucharzem, to jest nim słynny pan Karbowniczek, szczeciński świetny kucharz. Genialny facet, wszystko z nim dogadasz. O reszcie się nie wypowiem, bo dla mnie otoczenie zieleni i piękny ogród to zdecydowany plus, a nie minus, podobnie jak kuchnia, która w działających na co dzień restauracjach jest robiona jedostajnie i szybko, bez starania o szczególy i bez mozliwości negocjacji.

Offline Marta234
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #38 dnia: 25 Września 2012, 10:17 »
Kolejny raz potwierdze, że kuchnia Pana Roberta Karbowniczka  jest świetna i nie ma mowy o cateringu ! Sama widziałam jak przygotowują potrawy.

Offline Aga80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Lipca 2013, 11:07 »
bbmbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Offline truskafek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Sierpnia 2013, 22:38 »
Witam! widzę, że dawno nikt tu nie wystawiał opinii na temat sali weselnej Princess.  Może moja opinia się komuś przyda. . .  Ogromnym plusem sali jest okolica, na działkach jest cisza, spokój nie słychać aut i tramwajów, wokól sali skoszona trawka, słupki ozdobione stroikami, drzewka ławeczki i namioty pod którymi znajdują się nakryte obrusiakmi stoły i krzesełka (prawie całe poprawiny się tam odbyły)za to wszystko ogroomny plus.  Jeżeli chodzi o wnętrze sali, jest po prostu przepięknie, nikt się nie spodziaewał że działkowa sala może być tak śliczna, ściany poprzykrywane białymi materiałami, lampeczkami, na prawdę wygląda to elegancko i nastrokjowo.  parkiet idealny do tańca.  stoiliki okrągłe sprawdziły się u nas było po 9 osób ale spokojnie usiądzie 10, 11 to max ale już może byc troszkę ciasno.  sala miała być klimatyzowana, niestety klimatyzatory były wyłączone i chodziły 4 wiatraki, szczęście że nie było tak strasznego upału na zewnątrz więc przeżyliśmy.  toalety czyste nie brakowało niczego.  Na największa pochwałe zasługuje obsługa, 2 kelnerów na 60 osób ale byłam w szoku jak sprawnie obskakiwali wszystkich, a przy tym eleganccy uśmiechy na twarzach a na początku podawali potrawy w białych rękawiczkach, przemili ludzie:))) co do jedzenia to tu niestey zawiedliśmy się bardzo. . .  wybraliśmy menu za 160 zł ale gościom na obiad zabrakło ziemniaków. . .  ?! jedzenie było bardzo smaczne ale ilość. . . .  minimalna! zostaliśmy zapewnieni że na poprawiny zostanie że weźmiem\y jeszzce do domu, że nie musimy domawiać nic. . . .  na szczęście uparliśmy się na dodtakową zupkę na poprawiny i uratowało nam to honor, bo nie byłoby co jeść na poprawinach! ilośc okrojona maxymalnie. . .  może teraz tak się jada w restauracjach. . .  ale podać głeboki talerz- bo to nawet nie była miseczka- ziemniaków na 9 osób, to wiadomo że załapią się 4 może gora 5 co prawda byly jeszcze kluseczki ale ich też był tylko talerz, aha i jeden talerz surówek na stól.  jeszcze raz podkreślam że wszytko było smaczne bardzo, ale nie dopilnowaliśmy ilości więc okrojono nas po całości. . .  nie polecam też stłu wiejskiego bo jak dla mnie wędlina była ze sklepu a kiełbasa normalnie nadawała się na grilla jak zwyczajna czy śląska z pierwszego lepzego miesnego. . .  smalec pyszny reszta z wiejskim jedzeniem nie miała nic wspólnego. . . .  także na szczęśście każdy gość coś tam zjadł w wesele, na poprawiny zostało parę kurczaczków kilka pasztecików, i zimne zakąski. . . .  na prawie 3/4 gości przybyłych na drugi dzień. . .  dramat, spaliłam się ze swtydu jak to zobaczyłam a w samochozie miałam pojkemniki na jedzenie :) haha także jak bedzie ktooś zastanawiał się nad sała princess niech dokładnie omówi gramaturę jedzenia na każdego gościa i dobrze tego dopilnuje żeby tyle jedzenia było na ile się umówiliście z kucharzem.   całość 9/10 ilośc jedzenia MINIMALNA!

Offline robert karbowniczek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10
« Odpowiedź #41 dnia: 26 Sierpnia 2013, 23:30 »
Witam Państwa
nazywam się Robert Karbowniczek jestem szefem kuchni sali weselnej Princess, chciałbym napisać kilka słów co do poprzedniego wpisu
1.  menu kosztowało 130 zł za wesele jest to do sprawdzenia
2.  poprawiny koszt 1000zł za wynajęcie sali i obsługę 0 zł na jedzenie
3. dodatkowo zamówiła Pani zupę za naszą namową
4.  ziemniaki i kluseczki są zawsze dokładane a podawane na talerzach żeby były gorące i zawsze dodatkowo dokładamy
5.  stół wiejski koszt 500 zł(ilość  i wygląd mogę przesłać zdjęcia na maila z tego wesela  ) więc są to specjały kupowane w sklepie a nie u chłopa bo niestety koszt takiego stoły byłby 3 krotnie większy a również bez certyfikatu jakości i przydatności do spożycia
6.  zakąski na stołach są podawane w ilościach minimalnych i jak się kończą to dokrawamy świeże z kuchni i też tak było zawsze jest to umówione
7.  kelner na poprawinach zapakował tej Pani również jedzenie do domu więc to jest czyste oszczerstwo
Moi drodzy Państwo czytelnicy opinii jest mi bardzo przykro że muszę się posuwać do takich metod ale oczernić kogoś jest bardzo łatwo więc muszę się bronić w taki sposób.  Podczas rozmów z klientami mówimy że może zostać jedzenia na poprawiny ale nie zawsze a przecież ludzie płacą za jedzenie na wesele, proszę się zorientować jak jest gdzie indziej z poprawinami i za co się płaci.  Ja jako osoba w pełni profesjonalna podpisuję się pod tym wpisem imieniem i nazwiskiem.  Pozdrawiam Robert Karbowniczek.

Offline Sylwia S.
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.08.2013
« Odpowiedź #42 dnia: 2 Września 2013, 18:09 »
Witam  :)
Jestem świeżo po weselu , które z narzeczonym organizowaliśmy w sali weselnej Princess.  W kwestii jedzenia zupełnie nie zgadzam się z opinią poprzedniczki.  Jedzenia było bardzo dużo.  Wybraliśmy menu za 160zł i szynkę pieczoną w całości.  Co do ilości ziemniaków, było ich tyle ile podaje się w restauracjach.  Moim zdaniem nikt na wesele nie przychodzi by najeść się kartofli :P Zamiast smakować się w ziemniakach, moi gości kosztowali pysznych rolad mięsnych, sałatek i zup.  Na moje szczególne uznanie zasługują: gordon blau, karkówka w sosie własnym i szaszłyki- niebo w gębie.  Na samą myśl o nich robię się głodna.  Kuchni Państwa Karbowniczek nie można nic zarzucić.  Goście z wesela wyszli najedzeni i zadowoleni.  Jedzeniem, które zostało, obdarowaliśmy najbliższą rodzinę, bo nie bylibyśmy sami w stanie tego zjeść.

Z truskafek mogę zgodzić się jedynie w kwestii wystroju sali i ogródka przed salą.  Było przepięknie i bardzo nastrojowo.  Obawiałam się jedynie tej lokalizacji na działkach ale… gościom się podobało.  Było cicho i ustronnie . Jednego tylko bardzo mi żal…że wesele ma się tylko raz  ;)

Podsumowując, za profesjonalizm i miłą atmosferą ręczę słowem, a dowodem niech będzie 65 zadowolonych naszych weselników.
Z pozdrowieniami dla Państwa Karbowniczek, Pani Agnieszki i całej obsługi
Sylwia Skok

Offline truskafek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 28 Października 2013, 21:09 »
Witam!
sprostowanie:
1.  Menu zamówiłam za 160 zł, posiadam maila od pani Agnieszki z podliczeniem wszystkiego więc proszę mi nie wmawiać, że za 130 zł. . .
2.  na żur (na szczęscie) uparł się mój mąż
3.  do domu wzięłam żur z poprawin, kiełbasę i smalec a i chlebek powitalny
4.  przekąsek i jakości jedzenia się nie czepiam, było bardzo dobre
. . .

Offline robert karbowniczek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Sierpnia 2014, 10:45 »
Witam Państwa
chciałbym Państwa powiadomić że od 15 września moja ekipa nie będzie gotowała na sali weselnej Princess.  Teraz jestem dostępny w Centrum Weselno-Bankietowym Lawenda i tam zapraszam wszystkie pary.

http://e-wesele.pl/oferty/wpis/152-lawenda-centrum-weselno-bankietowe

Zapraszam Robert Karbowniczek
« Ostatnia zmiana: 26 Sierpnia 2014, 13:48 wysłana przez Sylvi »

Offline karolina516
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.10.2014
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Sierpnia 2014, 14:23 »
Ja w ubieglym roku bylam gosciem, ogolne wrazenia pozytywne.  SAla duza, ladnie przystrojona, jedzenie ok,obsluga kelnerska caly czas pracowala, wiec chyba polecam :-)

Offline anoop
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2016
« Odpowiedź #46 dnia: 9 Lutego 2015, 19:58 »
Byłam tam na weselu w sierpniu 2013 roku i niestety moja opinia o tym miejscu nie jest za dobra.  Młodzi wybrali menu za 130 zł.  Jedzenia było mało, nie było też do końca smaczne.  Stoły owalne utrudniały gościom wzięcie ze stołu jedzenia, bo nie można było swobodnie dosięgnąć.  Kelnerzy przynosili na stół małe ilości ziemniaków czy surówek, w efekcie kilka osób przy stole mogło nałożyć, reszta musiała dość długo czekać na doniesienie.  Kelnerzy nie zbyt mili na prośbę o doniesienie czegoś. 
Wesele było na 70 p,osób.  Bardzo mało miejsca na taniec.  Goście zawadzali o siebie nawzajem. 
Bardzo fajnie że był tzw ogródek i można było wyjść na zewnątrz.
Nie chcę nikogo zrażać, bo może teraz właściciele lepiej to organizują.  Dzielę się tylko swoją opinią.

Offline OlaKa90
  • nowicjusz
  • *
Odp: sala PRINCESS Szczecin opinie
« Odpowiedź #47 dnia: 5 Kwietnia 2016, 21:24 »
Witam czy ktos mial wesele w sali princess w ostatnim roku i moze podzielic sie wrazeniami?:)

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
Odp: sala PRINCESS Szczecin opinie
« Odpowiedź #48 dnia: 9 Kwietnia 2016, 11:50 »
bylam z Mezem tylko poogladac,sala bardzo ladna, niestety otoczenie dzialek dookola nam przeszkadza- takie otoczenie i dlatego sie nie zdecydowalismy,to przesadzilo.