A wiec wy macie wesele na sali greckiej,my mamy na sali bankietowej.Wczoraj w Panskim było wesele i pojechalismy zobaczyc jaka jest dekoracja stołu no i zobaczyc jak wszystko wygląda.Osobiscie wszystko zrobiło na mnie pozytywne wrazenie wiec mysle ze bedzie ok!I rzczej zdecydujemy sie na wspólna salę do jedzenia i tanczenia,zawsze chciałam miec wesele na jednej sali i mysle ze bez problemu powinno się to udac!!Myslę ze wybrałysmy fajne miejsce
bo jest naprawde z klasą!!!
[ Dodano: Wto Gru 26, 2006 3:03 pm ]
Apartamentu nie widziałam ale strasznie jestem jego ciekawa...............
ufff... trochę mnie uspokoiłaś, bo po nocach juz mi się sniło, że wszystko było nie tak

Jak tylko będzie miała jakieś nowości o weselach w Pańskiej Górze to pisz

ja też postaram się dowiedzieć czegoś.
Jeszcze jedno - mogłabyś podać jakieś szczegóły odnośnie dekoracji stołu, całej sali? Wiem, że to dwie różne sale, ale pewnie dekorują w podobny sposób.
Pamiętam Jak Pani Zając mówiła coś o możliwości wyboru koloru balonów ( złoty lub łososiowy), ale nic więcej nie powiedziała...
Ściskam
[ Dodano: Wto Gru 26, 2006 4:54 pm ]Mam jeszcze jedno pytanie

Nie orientujesz się może czy za fotografa, zespół płaci się tyle samo co za gościa?
Sama bym na to nie wpadła, ale przeglądając forum trafiłam na informacje, że w niektórych lokalach albo nic się nie płaci, albo tylko jakiś procent. Oczywiście są też i takie miejsca gdzie się płaci 100 % jak za normalnego gościa.