Witam,
Mam do sprzedania wyjątkową suknię ślubna uszytą na miarę salonu Adria. Suknia uszyta została tylko w trzech egzemplarzach i już nie jest dostępna. Cena sukni w salonie to 5500 zł.
Suknia była noszona tylko raz, i została profesjonalnie wyprana.
Zaproponuj cene, a na pewno sie dogadamy.
Suknia jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju. Jest to suknia jednoczęściowa. Gorset wiązany z tyłu, obszywany koralikami Swarovskiego w ornament kwiatowy, . Dzięki swojej konstrukcji (składa się z trzynastu części zszytych w całość) doskonale dopasowuje się do każdej sylwetki i podkreśla talię. Dół sukni wyposażony jest w kolo wszyte w materiał (nie ma potrzeby zakładania halki), na wierzchniej części naszytych jest ok 300 kwiatów wyciętych z materiału co nadaje jej wyjątkowości, dodatkowo w każdym kwiecie wszyty jest w środek kryształek swarovskiego. Dół sukni zakończony jest plisowanym szyfonem połączony z tiulem.
Gorset jest tak dobrze skrojony, że sukienka nie spada, ani się nie przekręca podczas tańca.
Suknia była szyta na rozmiar 36-38, przy wzroście 164 + obcas. ok 8-10 cm.
Gorset jest wiązany, więc można regulować.
Do sukienki gratis dodam bolerko z koronki (wzór jak na sukience z koralikami swarovskiego - zapłaciłam za nie dodatkowo 400zł)
Suknię sprzedaję ponieważ szkoda mi, żeby leżała w szafie i się marnowała.
Sukienkę można zobaczyć w Markach lub w Warszawie, po wcześniejszym kontakcie.