Autor Wątek: Gdzie kupić garnitur dla Pana młodego?  (Przeczytany 70519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
Odp: Gdzie kupić garnitur dla Pana młodego?
« Odpowiedź #30 dnia: 26 Maja 2013, 14:02 »
tanio można kupić garnitur na nowym turzynie, nawet uszyją na miarę za 300 zł - sklep koło "Piotra i Pawła"

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
« Odpowiedź #31 dnia: 6 Czerwca 2013, 18:40 »
Polecam salon Lancerto w Outlecie , bardzo mile Panie , napaarwde warto i mozna za darmo potem go dopasowac w razie utraty wagi :)

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Lipca 2013, 19:04 »
A ja polecam w outlecie na osiedlu majowym sklep "Margo". Niesamowicie pomocne Panie, a przy tym wszystko na miejscu i bardzo tanio np. świetny garnitur smokingowy za 590zł. I co dobre to nawet na wysokiego chłopa mają :)

Offline EwelinaD
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Lipca 2013, 20:28 »
My chodziliśmy po wielu sklepach i ceny są z kosmosu. Garnitur kupiliśmy w  Van graafie w promocji za 600zł. Dobry sklep, świetna jakość.

Offline selena86
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2013
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Lipca 2013, 10:00 »
a My kupiliśmy garnitur w outlecie :) to pierwszy i ostatni sklep gdzie byliśmy :) leżał idealnie. koszule na ślub i poprawiny też tam kupiliśmy jak i krawat oraz spinki :) jedynie buty w CCC :) a całość nas wyniosła koło 1300 zł :)

Offline Akasha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Lipca 2013, 19:33 »
My kupiliśmy w Provocatieur, zapłaciliśmy co prawda 1400zł, ale w tym garniturze wyglądał najlepiej, można go włożyć na inne okazje, jest cieńki i z naturalnych materiałów. Jak ja wydałam kupę kasy na kieckę, którą włożę jeden raz , to chcieliśmy mieć coś porządnego dla narzeczonego na wiele okazji  :)

Offline konter1948
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Sierpnia 2013, 14:08 »
Ja kupiłem w Vistuli na Jagielońskiej ,za 800zł garniturek jak ta lala:) Obsługa profesjonalna jak nigdzie indziej.  Polecam

Offline antilia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Sierpnia 2013, 15:32 »
a ja polecam recmana na wojska polskiego.  Bardzo miłe pani, doradzą i podpowiedzą :)

Offline gegros
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.06.2016
« Odpowiedź #38 dnia: 3 Września 2015, 11:31 »
odświeżam temat, niedługo idę na wesele, wprawdzie póki co jako starszy ale za kilka miesięcy też na swoje wesele.  Mam zamiar zamówić garnitur na to wesele w sieci, polecano mi sklep Malibu czy uważacie że można zaufać tak online zamówieniom czy raczej nie ryzykować? A może ktoś zna ten sklep i może się wypowiedzieć co i jak?

Offline gegros
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.06.2016
« Odpowiedź #39 dnia: 3 Września 2015, 11:32 »
Cytat: gegros link=topic=5272. msg2211100#msg2211100 date=1441272675
odświeżam temat, niedługo idę na wesele, wprawdzie póki co jako starszy ale za kilka miesięcy też na swoje wesele.   Mam zamiar zamówić garnitur na to wesele w sieci, polecano mi sklep Malibu czy uważacie że można zaufać tak online zamówieniom czy raczej nie ryzykować? A może ktoś zna ten sklep i może się wypowiedzieć co i jak?

Nie wrzuciło się - malibu czyli ten sklep hxxp: www. malibu-moda. pl/  z modą dla mężczyzn

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #40 dnia: 5 Września 2015, 17:07 »
my kupowalismy niecaly miesiac temu w Outlet Park na Prawobrzezu w Bytomiu za 500 zl. bardzo ladny i eleganckiw Outlecie jest bardzo duzy wybor i sa najtansze chyba. jest ok.10 sklepow z garniturami w 1dnym miejscu.

Offline dorotka_sf
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2015
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Września 2015, 16:12 »
Polecam sklep Incognito na Jagiellonskiej. Nieduży sklep z duzym czerwonym szyldem Vistula. Garnitury na kazda kieszeń od vistuli po hugo bossa. Wlasciciel sklepu doradza tak trafnie do sylwetki i osoby, ze wszyscy sa zadowoleni. Oprocz garnituru kupisz tu odrazu koszule, krawat/muche, spinki, pasek... szkoda ze butów nie sprzedaja :) generalnie Pan Mlody, brat Mlodej i tata - wygladali przystojnie i czuli się świetnie :)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Września 2015, 17:55 »
Jeśli to nie na tegoroczny ślub, to na Wielkiej Gali Ślubnej 2016 (31 stycznia) będzie nareszcie nieco więcej mody męskiej.
Jak sądzę, będzie w czym powybierać, no i będą specjalne ceny - targowe - z rabatami.
Jeśli więc temat może poczekać to sugerowałbym wizytę na targach.
Tym niemniej przychylam się do opinii o Incognito, sam tam kupowałem ładne rzeczy.

Offline panmłodyy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.03.2016
  • Ślub w: Toruń
« Odpowiedź #43 dnia: 5 Sierpnia 2016, 09:36 »
Ja swój kupowałem w vizarro zależało mi na tym żeby w tym wyjątkowym dniu, tak właśnie wyglądać i się tak czuć. Garnitur leżał idealnie, świetnie się w nim czułem. Dobry jakościowo. Przy wyborze też nie było większych problemów, bo obsługa była bardzo pomocna. Jechałem specjalnie do nich z innego miasta, ale warto było zrobić te kilometry dla takiego efektu.
« Ostatnia zmiana: 5 Sierpnia 2016, 13:51 wysłana przez zibi »

Offline Turuniuniu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 1 Sierpnia 2019, 12:23 »
Widzę, że Vizzaro niezmiennie na topie. Chwalili 3 lata temu, chwalą i teraz. Jednak ten sklep to klasa sama w sobie - też tam kupuję garnitury od wielu lat. Głównie do pracy, ale ze dwa wyjściowe i ślubny też się trafiły ;)

Offline Byfcek2221
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 7 Sierpnia 2019, 12:47 »
TO fakt, moim zdaniem główną zaletą sklepu Vizarro jest bardzo kompetentna obsługa. Oni najlepiej potrafią doradzić, dopasować garnitur. Kupowałem ślubny i taki bardziej luźy, na jakieś spotkania w pracy. Oba leżą idealnie ;)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #46 dnia: 7 Sierpnia 2019, 12:58 »
A oni mają sklep w Zachodniopomorskim?