Tak czytam i czytam o tym salonie w GCH i chwilę się zastanawiałam czy byłam w jakimś innym, ale jest tylko jeden na piętrze

W takim razie zapewne Pani się zmieniła co zresztą jest pewne po dacie postów i opinii o niej

W każdym razie ślub dopiero 8. 09. 2012 i większość babeczek jak to słyszy to nie podnosi się z krzesła i raczej nie są skore do latania przy mnie. . . . Jednak wiadomo, że chciałabym przynajmniej parę sukienek zobaczyć( no dobra, najlepiej wszystkie) i wiedzieć mniej więcej w czym dobrze wyglądam. No i Pani z GCH spełniła moje zachcianki, nosiła każdą kolejną suknie którą tylko wskazałam nawet jak była podobna fasonem do poprzedniej co mnie mile zaskoczyło. Nie wiem jak wy, ale jak ja mam za duży wybór i wszystko mi się podoba to jestem jak dziecko w sklepie z cukierkami. . . . a tam mają trochę tych cukierków. Rady, których udzieliła mi na temat doboru sukni do mojej figurki też były całkiem trafne mimo, że na początku średnio chciałam podkreślać talie (z wiadomych przyczyn

) jak wyszłam na podest w proponowanej przez Nią sukni to zastanawiałam się czy będę ją zdejmować czy może płacę i wychodzę

Na prawdę każdej z Was życzę takiego wyjścia z przymierzalni. Oczywiście z chęcią bym przestawiła parę aplikacji na niej(żeby dodać coś od siebie, nie wiem czy też tak macie), a jak usłyszałam, że mogę. . . . Jedyny ból to właśnie brak możliwości zrobienia fotki bo akurat byłam sama :/ Tak czy siak chodziłam trochę po tych salonach i najbliżej to może jeden w Bytomiu był do którego bym poszła drugi raz. . . .
W jednym koło rynku w Gliwicach pamiętam koleżanka brała cena super wszystko cacy 900zł to jak za darmo. . . . To nie umiała przestać płakać jak ją odebrała :/ Wisiała na niej jak wór po kartoflach. Niby mówi się, że suknia na jeden dzień i po co wydawać tyle kasy, ale zdjęcia i film są na całe życie, a kiedy drugi raz będzie przy mnie działało stado kobiet upiększających mnie przez parę godzin?

Wszystko musi być idealne i tych 500 czy 600zł mniej nie opłaca się dawać. Jak któraś z was jest zainteresowana mogę dalej opisywać kontakty z tym czy jakimś innym salonem jeśli do jakiegoś innego jeszcze pójdę. . . Ta suknia mi z głowy nie może wylecieć