My tez wybralismy sami muzykę ale co z tego, tak jest wszędzie wiec to nie jest zaden dodatkowy plus tej firmy. A to ze chcecie zdjecia z podrózy poslubnej dołaczyc do calosci to tez nie zaden wyjatek, zrobia ci to wqszedzie na zyczenie bez dodatkowych kosztów i terminie do 3 tygodniu z montazem a nie prawie 4 miesiecy. Dzwonilam i sie upominalam ile jeszcze 4 razy gdzie 3 razy uslyszalam tą samą a wrecz identyczną odpowiedz, "oprawiam wesela z wczesniejszych dat" . Ok ja wszystko rozumiem, gdyby powiedziano nam przy podpisywaniu umnowy ze bedzie trwalo to 4 miesiace to ok ale utwierdzano nas w przekonaniu ze na zyczenie klienta szybko, szybko. Tak się z ludxmi nie postepuje, goscie wciaz wypytywali czy mamy juz plyty z wesela a ja w kolko powtarzalam wszystkim jeszcze nie, jeszcze nie. Bo Pan Myślin miał nas za przeproszeniem w d.... i sie obijał, dopiero gdy zadzwonilismy i nie bylismy juz tacy mili jak dotychczas wział sie do roboty, ogarnął się i w tydzien było gotowe, wiec jednak mozna jak sie chce. Jesli ktos stoi jeszcze przed podjeciem decyzji o wyborze kanmerzysty to radze sie porzadnie zastanowic nad wyborem zeby nie zalowac tak jak ja z mezem zalujemy do dzis dnia ze skorzystalismy wlasnie z uslug REKORD DVD.