Założyłam nowy temat, bo po prostu brak mi słów...
Chciałabym baaardzo podziękować pracownikom Champions Clubu w Galaxy, bo to dzięki nim ominęły mnie ogromne wydatki...i nerwy..W Andrzejki byłam tam ze znajomymi na piffku. Moja torebka leżała na pufie....
Okopło 1-szej razem z Rysiem poszliśmy do domu....i tyle...
Dzisiaj rano dostaję telefon. Dzwoni do mnie pania z Profesji (szkoła, do której chodzę) i pyta się czy wczoraj nie bawiłam się w Kręgielni, bo znaleziono tam moje dokumenty!!!!

Dopiero wtedy zajrzałam do torebki...i zobaczyłam,,,że mój portfel zniknął!!!!!! (w nocy nie był mi potrzebny- a że go zgubiłam dopiero bym się zorientowała idąc do pracy- przy kiosku, kiedy trzebaby było zapłacić za bilet)
Oczywiście pędem pobiegłam do Galaxy_ portfel oddała mi pani w ciąży

:D:D:D
I wszystko tam było!!! Wszystko!!!
-Dokumenty
-Karty kredytowe (a propo muszę sobie coś kupić by je nosić osobno, a nie w portfelu)
-Pieniądze!!!!!
Wszystko!!!!
Pani powiedziała, że dobrze że miałam legitymację szkolną w portfelu, bo tak mnie znalazła (w książce tel. nie ma moich nowwych danych...) i przeprosiła mnie za bałagan -tłumacząc,że po prostu chciała wiedzieć kto jest właścicielem tego portfela....
Więc bardzo,ale to bardzo chciałabym podziękować pracownikom i kadrze kierowniczej za ich uczciwość!!
Dziękuję!!