Autor Wątek: [b]Zupełnie inna niesamowicie lekka i kobieca [/b]  (Przeczytany 1869 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ngel
  • nowicjusz
  • *
[b]Zupełnie inna niesamowicie lekka i kobieca [/b]
« dnia: 26 Listopada 2006, 19:18 »
SUPER OKAZJA!! JEŻELI ZBLIŻA SIĘ TWÓJ WIELKI, MAGICZNY DZIEŃ A TY CHCESZ W TYM DNIU WYGLĄDAĆ WYJĄTKOWO I OLŚNIĆ WSZYSTKICH GOŚCI A PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSZŁEGO MĘŻAA PRZY TYM CHCESZ CZUĆ SIĘ WYGODNIE, LEKKO I BAAAARDZO KOBIECO TO MAM COŚ DLA CIEBIE.
Proponuję swoją suknię ślubną, która olśniła gości, Pana Młodego a nawet księdza, DJ-a, fotografów i wszystkich, którzy suknie Ślubne oglądają średnio raz na tydzień.
Tajemnicą tej sukni jest to, że jest wykonana z prześlicznej platynowo- złotej koronki, która nie wygląda jak firanka ale jak subtelny, piękny haft. Pod spodem uszyta jest z organdyny, która nadaje jej lekkości (zarówno optycznie jak i faktycznie) i subtelności. Sukienka ma zupełnie inny krój niż większość sukien. Jest to jakby "rybka" czy "syrenka" ale nie do końca. Jest dopasowana w biodrach- dzieki czemu wygląda się w niej niesamowicie kobieco ale rozkloszowana dołem więc możesz w niej poczuć się jak księżniczka. Suknia ma przepiękne sznurowanie z tyłu, które nadaje jej lekko seksownego ale eleganckiego charakteru. Może być w wersji z ramiączkami lub bez. Dodaję do niej gratis prześliczne koronkowe bolerko i długi, dwu metrowy welon ozdobiony krzyształkami. Suknia w marcu 2006 r. warta była 2600 pln (kupiłam ją na ul. Długiej w Krakowie) dlatego cena którą proponuję jest naprawdę śmieszna- ale możemy negocjować.
Żal mi ją sprzedawać ale szkoda, żeby wisiała w szafie- przecież ktoś jeszcze może poczuć się w niej magicznie, wyjątkowo i pięknie :-) WIĘCEJ ZDJĘĆ PRZEŚLĘ NA MAILA

Kliknij w obrazek wtedy zdjęcie się powiększy