Autor Wątek: Przykra sprawa  (Przeczytany 4538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiuuleta
  • nowicjusz
  • *
  • Mam na imię Wiola, mam 24 lata.
  • data ślubu: 12.09.2016
  • Ślub w: Warszawa
Przykra sprawa
« dnia: 29 Listopada 2015, 18:45 »
Witam, proszę Was o rady. Około pół roku temu miałam nieprzyjemny incydent w restauracji, kelnerka (niechcący oczywiście) wylała na moją rękę gorącą zupę. Nie zdawałam sobie sprawy, że zostanie mi po tym brzydka blizna więc początkowo nie chciałam rozpoczynać konfliktów czy sporów. Jednak teraz zostałam z blizną na ręce i nie wiem czy mogę starać się o jakieś zadośćuczynienie. Mogę liczyć jeszcze na odszkodowanie? Poradźcie coś proszę.
Mam na imię Wiola, mam 24 lata, jestem wizażystką oraz kosmetyczką, pracuję przy pokazach mody oraz sesjach zdjęciowych. Mieszkam w Warszawie wraz chłopakiem. Moje zainteresowania to moda, kosmetyka, wizaż oraz boks. Kocham także gotować.

Offline wiuuleta
  • nowicjusz
  • *
  • Mam na imię Wiola, mam 24 lata.
  • data ślubu: 12.09.2016
  • Ślub w: Warszawa
Odp: Przykra sprawa
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Grudnia 2015, 19:59 »
Znalazłam już nawet kancelarię, która mogłaby mi pomóc z tym problemem .....nie korzystałam jednak jeszcze z ich usług. Może ktoś ich polecić? A może macie inny pomysł na rozwiązanie? Poradźcie coś proszę.
« Ostatnia zmiana: 6 Grudnia 2015, 23:47 wysłana przez liliann »
Mam na imię Wiola, mam 24 lata, jestem wizażystką oraz kosmetyczką, pracuję przy pokazach mody oraz sesjach zdjęciowych. Mieszkam w Warszawie wraz chłopakiem. Moje zainteresowania to moda, kosmetyka, wizaż oraz boks. Kocham także gotować.