Autor Wątek: KARTA RABATOWA  (Przeczytany 66784 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Odp: KARTA RABATOWA
« Odpowiedź #90 dnia: 5 Kwietnia 2009, 14:38 »
Ja wciąż czekam na kartę. Zamówiłam ją już chyba z miesiąc temu i nic... Zastanawiam się ile maksymalnie może trwać okres oczekiwania, tzn. czy wciąż jeszcze czekać czy jeszcze raz napisać ???

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 5 Kwietnia 2009, 23:59 »
scarlet  już kupe czasu temu zerwało umowe z e-wesele.. nie wystawiaja się na gali, nie daja rabatu, nie reklamuja się w uroczystości...

Ale na witrynie maja wyklejony adres stronki e-wesela, na czarno..to znak jakiś, czy coś?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #92 dnia: 6 Kwietnia 2009, 00:08 »
maja.. wiem,ze maja  ale karty nie honorują.. już kiedy sama szukałam sukni był z tym problem  a potem zupełnie wycofali sie.. nie wiem co  co im jest  sticker potrzebny..

cytując wypowiedx zibiego z 2007 roku

chyba przez salon...

Zibi czy jest metoda na salony nie wywiązujące sie z umowy???
Bo jak widać powtarza się to coraz częściej.

Ano właśnie.

Ostatnio podbniósł się temat salonu SCARLET, gdzie Pani (juz od dawna) nie chciały uznawać karty rabatowej, choc zapis taki byl w umowie.

Po wprawie dwóch tygodniach udało mi się weszcie dodzwonić i porozmawać, próbowałem je przekonac, że jednak nie warto tak traktować klientek, może dałoby się wewnętrzeną polityke rabatowa pogodzić z naszą KARTĄ. I co usłyszalem? Że to nie ma znaczenia czy one sa na jakimś portalu czy nie....
Zadałem więc proste pytanie: czyli kompletnie Wam nie zalezy na klientkach z protalu e-wesele.pl?
odpoweź: NIE!

abstrahując od faktu czy są w bazie czy nie - bo wiele mamy firm - to jest typowy przykąłd NIE MARKETINGOWEGO zachowania.

Nigdy w zyciu nie posunął bym się to tego abu komukolwiek powiedzeić, że mi nie zalezy na kientach....
zwałszcza z naszego forum - przecież by nie zostawili na mnie suchej nitki..
cóz klient niemiecki chyba jest lepszy..

Ja wciąż czekam na kartę. Zamówiłam ją już chyba z miesiąc temu i nic... Zastanawiam się ile maksymalnie może trwać okres oczekiwania, tzn. czy wciąż jeszcze czekać czy jeszcze raz napisać ???

napisz do  SYLVI.. ona zajmuje sie  kartami..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 6 Kwietnia 2009, 00:28 »
Ja wiem, że nie honorują. W ogóle z kartą są problemy...co innego ładne oczy i znajomości z e-wesela  ;D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline baśka81
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 8 Maja 2009, 13:20 »
reasumując - karty nie zawsze działają?

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #95 dnia: 3 Października 2009, 23:59 »
Witam!

Wracajac do tematu karty rabatowej.. nie bardzo rozumiem, jak dziala formularz na stronie? Uzupelnilam swoje dane i na koncu zorienetowalam sie, ze nie ma zadnej opcji "Wyslij" albo "zamow" albo cokolwiek. taki jakis "martwy" formularz.
Moze mi ktos pomoc w tej sprawie, prosze?
Czy temat juz nieaktualny?
Pozdrawiam!
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
« Odpowiedź #96 dnia: 30 Czerwca 2012, 09:18 »
witam , czy orientujecie sie jakie konkretnie firmy daja znizke na ta nowa karte rabatowa? nie moge znalezc nigdzie listy tych firm :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #97 dnia: 30 Czerwca 2012, 11:40 »
z lewej strony na górze masz Bazę danych . I tam wybierasz województwo i wyskakują firmy ktróre udzielają rabatu .
http://www.e-wesele.pl/baza.php
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -