0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Asia do nas też ta spódniczka w gwiazdki doszła ale nie podzielam entuzjazmu za tę cenę co kupiłam to owszem może być ale za więcej na pewno bym jej nie kupiła.Gwiazdki słabo wybrokatowane, przeszycia na tiulu dosyć widoczne no i wali stęchlizną ;/ wywietrzyłam ją na balkonie to trochę lepiej jest ale jak ją wypiorę to pewnie cały brokat odpadnie ;/Moja nie wali i jest ładnie przeszyta. Jedyne z czym się zgadzam, to mało brokatu na gwiazdkach, ale to akurat mi nie przeszkadza
Ja właśnie nie kumam ich rozmiarów...
Cytat: mon_ka98 w 15 Grudnia 2016, 09:11Ja właśnie nie kumam ich rozmiarów... Tu nie ma co kumac Tu trzeba patrzeć na tabelke z rozmiarami. Ja chcialam wieksze na później i tak wymierzyłam, że 2 T beda ok.
Zrobilam póki co najdroższy zakup na alli :
anusiaaa jak bardzo one są grube? Cienizna czy raczej taki ciepły miś środku?
Doszłam do stanu, że czekam tylko na osławioną tiulówkę z zary. Ponad miesiąc bez zakupów i bardzo mi z tym dobrze Ciuchów jakoś nie zamawiam i tylko te dwie sztuki mamy z ali:https://pl.aliexpress.com/item/Cute-Cartoon-Pattern-Baby-Pants-Boys-Harem-Pants-Cotton-Owl-Trousers-Spring-and-Autumn/32701287154.html?spm=2114.13010608.0.0.n5Qn9U&detailNewVersion=&categoryId=200000849Mamy granatowe w rozm. 13-18 i pasują idealnie. To taka cienka bawełna.