0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no ja bym postulowała za znieczuleniem w standardzie
Ja też, ale nie w obecnych realiach
Z resztą drugiej strony kazda powinna miec taki poród bez wzgldu czy ja na to stac czy nie.
no ja bym postulowała za znieczuleniem w standardzie bo sala jednoosobowa to ok - luksus ale jak dla mnie to mogłabym rodzic z kilkoma osobami na sali oby miec znieczulenie
a przecież są inne metody na "zachęcenie" ludzi do powiększania rodziny np zwrot części kosztów za przedszkole, lekcje języka,
a przecież są inne metody na "zachęcenie" ludzi do powiększania rodziny np zwrot części kosztów za przedszkole, lekcje języka, właśnie albo darmowe żłobki jakieś zajęcia pozaszkolne to niekoniecznie muszą być pieniądze tylko coś co rodzice dostaną niematerialnego_________________
Ale nie uważam aby becikowe zachęciło mnie do zajścia w ciążę i wychowania małego człowieka.
Cytat: "Gosiaczek80"Ale nie uważam aby becikowe zachęciło mnie do zajścia w ciążę i wychowania małego człowieka.tak zachęca do posiadania dziecka jak cholera bo nikt sie nie zastanawia skąd wezną na to becikowe?? a wszystcy sie cieszą ze dostanę pieniądze...
takim to sposobem przeszliśmy od dyskusji nad cc do becikowe
i takim to sposobem przeszliśmy od dyskusji nad cc do becikowe......hehehehe te baby to potrafią