Autor Wątek: Kierowca  (Przeczytany 3444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Kierowca
« dnia: 14 Listopada 2006, 14:45 »
Może to głupie pytanie ale czy jak podpisywaliście umowę z wypożyczalnia samochodu była tam też wzmianka o tym jak powinien być ubrany kierowca? Dla mnie to oczywiste że garnitur itd..... Ale sama zetknęłam się z tym że rok temu na ślubie mojej koleżanki kierowca był ubrany w dresowe spodnie i koszulkę na ramiączkach :shock: Wszyscy byli wstrząśnięci, łącznie z Parą Młodą . wiem też że oni jeszcze przed ślubem pytali czy kierowca bedzie w garniturze i powiedzieli że tak no ale ...... .Jak to było z wami?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Kierowca
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Listopada 2006, 15:05 »
My mieliśmy limuzynę z kierowcą i nie było w umowie ani słóweczka choćby, jak będzie ubrany - dla mnie to oczywiste, że stosownie do okazji. Nie wyobrażam sobie, żeby miał na sobie dres :shock: Przecież kierowca poza prowadzeniem auta otwiera i zamyka drzwi, czyli jakby nie patrzeć wysiąść musi, gdyby coś takiego zdarzyło się u nas na pewno nie pozostałoby bez echa :evil:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Kierowca
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Listopada 2006, 15:11 »
niby jest to jasne jak słońce ale czasem zdarza sie fotograf czy kamerzysta ubrany w sweter.. dobrze, ze nie w dresy...

zazwyczaj kierowcy limuzyny sa super odstawieni.. tu , jak narazie, nie spotkałam się z niespodzianką  pan kierowca w adidasach ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Kierowca
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Listopada 2006, 15:14 »
No w tym przypadku który opisałam powyżej kierowca nie otwierał drzwi tylko Pan Młody, a kierowca już siedzial w samochodzie. A jeszcze jakby tego było mało to nie mogł odpalić auta i musiał prościć o pomoc taksówkarza, ktory podpiął kable ze swojego auta do jego akumulatora i dopiero wtedy auto odpaliło, z tym że potem już cały czas silnik miał włączony, bo się bał że jak go zgasi to znowu nie bedzie mógł odpalic :!:  To była już masakra.
Ja chyba powiem że chce żeby był w umowie paragraf o stosownym ubiorze kierowcy.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Kierowca
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Listopada 2006, 15:18 »
I to był samochód z wypożyczalni :!:  :?:  :shock:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Kierowca
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Listopada 2006, 15:23 »
Tak wypożyczony :D

Offline mariol

• użytkownik
  • **
Kierowca
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Listopada 2006, 22:12 »
Jaki kierowca taki samochód.A trzeźwy chociaż ten pożal sie Boże szofer był? :shock:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Kierowca
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Listopada 2006, 16:25 »
Tak ten Pan był trzeźwy, ale wszystko inne pozostawiało wiele do życzenia.