Gratulacje ! Żonka wyglądała cudowanie, przepiękna suknia !
Dzięęękuuujeeemy

Nodi napisz jeszcze jakich usługodawców miałeś i jak współpraca. Wydaje mi się, że zastanawiałeś się nad dafot, miałes ich może? Ja mam ich na filmowanie i jestem ciekawa opinii.
Współpraca z naszymi specami od zadań specjalnych - Tak ich nazwaliśmy na wspólnej dla nich winietce - układała się rewelacyjnie...i nie jest to wcale przesadzona opinia...Jeśli chodzi o foto to była to Agencja fotograficzna SNAPshot; kamera, wideofilmowanie to Radosław Zawadzki znany też jako DJ Keta oraz oprawa muzyczno-rozrywkowa, o którą przez dwa dni zadbał DJ Mattsound Mateusz Gronowski. Bardzo dużo cennych porad mieliśmy od naszych Speców, już na etapie przygotowań przedweselnych, poprzez etap ubierania się przed ślubem no i na kościele i sali kończąc

Później jeszcze jakieś drobne, np. żeby podejść jak najbliżej tortu gdy te race się na nim palą (świecą, płoną;) bo wtedy wychodzą najlepsze ujęcia itp. itd...niby pierdoły, ale to jest pewnie ta kropka nad i, dzięki, której ma wyjść jak najlepszy materiał foto-wideo
A jeśli chodzi o Dafot to właśnie chyba już gdzieś wcześniej pisałem, ale z tego co pamiętam, to nie mieli wolnego naszego terminu, ale już dokładnie nie powiem jak to było...skleroza

u nas ogólnie w kwestii kamerzysty posiłkowaliśmy się poleceniami ze SNAPshota bo zależało nam, żeby ludzie się znali i nie mieli fochów, że muszą współpracować z kimś kogo np nie lubią albo nie wiem co tam jeszcze...bo już słyszeliśmy o takich przypadkach...
Dlatego fajnie, że jeden z tych dwóch poleconych miał wolny termin, przykładowe materiały nam się podobały, więc podpisaliśmy umowę i akcja