Autor Wątek: Najwieksze Targi Ślubne w Berlinie  (Przeczytany 2960 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Najwieksze Targi Ślubne w Berlinie
« dnia: 13 Listopada 2006, 16:35 »
Drodzy forumowicze,
w miniony weekend byliśmy w Berlinie,
relacja znajduje się tutaj
największe wrażenie zrobiły limuzyny....
ale ogólnie wielkość imprezy, niemniej porównując do naszych polskich imprez nie mamy się czego wstydzić....
za to tam wszystko jest odpłatne.... koszmer, ale u nich to normalne i nikt z tego nie robi problemu...
wstęp na targi kosztował 7 euro

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Listopada 2006, 01:15 »
oh Zibi a pozbierales moze jakies kontakty na te limuzyny :?: , juz mi serce peka jak ogladalam twoja relacje :shock: .u nas to limuzyn brak jedyne jako takie w Gorzowie.
Juz widze moj A to by odrazu chcial tego Hammera(czy jak to tam sie pisze  :drapanie:  ale ze mnie dziewczyna :oops: )
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Listopada 2006, 11:53 »
Pewnie że mamy kontakty,
trochę pewnie ceny nie koniecznie takie jak dla nas.
tymbardziej, że dochodzi dojazd.
Limuzynki z Gorzowa, były i nas na tegorocznej gali,
ale "trochę" im daleko do tych z Berlina.

co ciekawe wystawiało się na tych targach sporo dj'ów i zespołów, a u nas jakoś ciężko ich namówić (większośc)

takzę jubileró było sporo, na szczęście w tym temacie u nas coś drgnęło bo na naszej gali w Radissonie będą już także jubilerzy

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Listopada 2006, 14:36 »
Ja bylam na kilku takich galach w Irlandii/Wlk.Brytani i choc nie wiemk jak jest u nas(wybieram sie w styczniu) to tam doslownie jest wszystko.od jubilerow po bielizne, zaproszenia, makijaze, limuzyny,dj,zespoly,hotele,miesiace miodowe.Wystawiaja sie sklepy gdzie mozna prezent slubny kupic, naprawde oczoplas. :shock:  :shock:
mozna zgarnac wiele pomyslow :mrgreen:
Poza tym wiekszosc wystawcow daje do 25% znizki jak wspolprace zawiaze sie podczas targow.
Zibi jak masz namiary na te limuzynki to ja prosim na priv :mrgreen:
Wlasnie ciekawi mnie jak cenowo, bo np zwykle wynajmowanie samochodow w berlinie jest duzo tansze.
[/url]

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Listopada 2006, 12:02 »
A ja to mam szczęście, zupełnie przypadkiem dowiedziałam się, iż dn. 2 grudnia br w Warszawie odbywaja się targi na Torwarze i ja tam bedę  :jupi: . Wcześniej przeoczyłam reklamy, a uświadomiła mnie to pani z salonu jubilerskiego, do którego wybieramy się po obrączki właśnie w tę sobotę w Wa-wie. Mam nadzieję, że te targi nasuną mi pomysł na sukienkę.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Listopada 2006, 12:09 »
A nie dodałam, że ta radość to przez to, że nie mogłam się doczekać naszej szczecińskiej gali, a teraz trochę zaspokoją moją ciekawość te targi.

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Listopada 2006, 19:56 »
Dla zainteresownych znalazlam kontakt do tej Limuzyny Hummer z Berlina i tak wiec przyjazd z limuzyny z Berlina do Szczecina i okolic + trzy godziny na potrzeby pary mlodej( ja pytalam od 15. do 18), oczywiscie wliczony szampan, ustrojenie kwiatami chyba i jakies tam pierdolki, koszt takiej imprezy to ok 890 euro, jak ktos jest zainteresowany to dam namiary na priv
[/url]