Autor Wątek: porządki w szafach  (Przeczytany 1130 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
porządki w szafach
« dnia: 14 Kwietnia 2015, 15:26 »
Pora przestać się łudzić, że jeszcze kiedyś wejdę w te ciuszki ;) do końca tygodnia promocja: do każdej kupionej rzeczy kolczyki-niespodzianka GRATIS!

1. sukienka Vera Fashion, typowe 36, wiązana na kokardkę, świetnie leży, kupiona za 229zł i założona na ze trzy wesela :) 30zł

2. biała koszula Dorothy Perkins z metki 40, ale to typowe 38, 10zł

3. moja ukochana różowa koszula Camaieu, typowe 36, bardzo intensywny, super kolor. Krój podkreśla dekolt. Na zdjęciu wyszłą na dole biała plama, bo obtarłam o ścianę. Oczywiście plamy już nie ma :) 10zł

4. koszula w kratę Sweet Miss, chyba nigdy nieubrana... rozmiar 38, 10zł

5. beżowa spódniczka Conto, założona raz, 38rozmiar, 15zł

6. Mohito, cudowna marynarka, którą założyłam raz... niestety wykazałam się zbyt dużym optymizmem przy doborze rozmiaru i wygląda komicznie za ciasna w ramionach... rozmiar 36, 30zł

7. biała sukienka Top Shop, idealnie leży, podkreśla figurę, doskonała na lato. Założona kilka razy, wg metki rozmiar 10 - typowe 36. 30zł

8. pomarańczowa, no powiedzmy łososiowa sukienka kupiona i założona raz na wesele Patricia Fashion, 36, 30zł

9. ukochana sukienka Orsay w motylki, długa szarfa wiązana na kokardę z tyłu lub z przodu. Idealnie leży, rozmiar 34

10. bolerko Bon Prix, kupione do jakiejś sukienki, ale nigdy nie założone, rozmiar 32/34, ale jak to w Bon Prix - typowe 36, 15zł

11. sukienka założona dwa razy Camaieu 38, 20zł

12. płócienna spódniczka Reserved idealna na lato, oczywiście nie będzie taka pognieciona, ale nie dałam rady ogarnąć jej bardziej z roczniakiem uwieszonym u kolana ;) 38rozmiar, 10zł

13. sukienka Rigore założona raz, 38, 20zł

14. sukienka Reserved założona dwa razy, 34 rozmiar, 30zł