Autor Wątek: Gościniec szumny - Jaworze (koło Bielska)  (Przeczytany 3397 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kroliczek
  • nowicjusz
  • *
Gościniec szumny - Jaworze (koło Bielska)
« dnia: 29 Marca 2015, 20:56 »
Cześć,
Planujemy Wesele i bardzo urzekł nas Gościniec Szumny w Jaworzu niedaleko Bielska-Białej, jednak w internecie nie ma zbyt wielu opinii na temat tego miejsca.   Czy ktoś z was robił tam jakąkolwiek uroczystość, był na jakiejś bądź coś słyszał na temat Gościńca? Jeśli tak to prosimy o opinię. 
Z góry dziękujemy za odpowiedzi!
Pozdrawiamy :)

Offline Nika_2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2015
Odp: Gościniec szumny - Jaworze (koło Bielska)
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Sierpnia 2015, 20:43 »
Cześć,

Byłam tam 28.  czerwca na weselu koleżanki.  Wesele było w stylu góralskim, więc lokal jak najbardziej się nadawał :) Fajnie, klimatycznie, jedzenie bardzo dobre i dużo, miałam tylko wrażenie, że do ostatnich gości przy końcowych stołach nowe potrawy docierały odrobinę wystygłe (było ok.  70 osób).  Stoły ustawiono w podkowę, miejsca do tańczenia było sporo.  Na piętrze było miejsce na dodatkowy sprzęt dla fotografa i DJ-a, widziałam, że tam też obydwaj panowie jedli posiłki. 

W tym dniu było wyjątkowo zimno na zewnątrz, mimo, że to koniec czerwca, w sali natomiast było bardzo przytulnie.  Nie mam pojęcia, jak lokal spisywałby się w trakcie upałów.  Dużym atutem na pewno są domki do wynajęcia naprzeciwko lokalu - koleżanka zerezerwowała je dla swoich gości i był to bardzo dobry pomysł. 

Gdybyście mieli jakieś pytania, to spróbuję sama odpowiedzieć, albo skontaktować się z koleżanką

Pozdrawiam,

Nika

Offline Mariusz Muzyk
  • nowicjusz
  • *
Odp: Gościniec szumny - Jaworze (koło Bielska)
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Maja 2019, 13:18 »
Cześć,
Planujemy Wesele i bardzo urzekł nas Gościniec Szumny w Jaworzu niedaleko Bielska-Białej, jednak w internecie nie ma zbyt wielu opinii na temat tego miejsca.   Czy ktoś z was robił tam jakąkolwiek uroczystość, był na jakiejś bądź coś słyszał na temat Gościńca? Jeśli tak to prosimy o opinię. 
Z góry dziękujemy za odpowiedzi!
Pozdrawiamy :)

Bywam dosyć często w Gościncu jako fotograf. Bardzo fajne, klimatyczne miejsce. Jeśli ktoś szuka rustykalnych klimatów, w górach, z noclegiem albo imprezą w plenerze - polecam.
« Ostatnia zmiana: 13 Maja 2019, 14:41 wysłana przez zibi »