Autor Wątek: Studio Wyli  (Przeczytany 24860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline khadija

• zapaleniec
  • data ślubu: 22.V.2010
Odp: Studio Wyli
« Odpowiedź #90 dnia: 29 Maja 2009, 21:56 »
czy ktoś może napisać ile za swoja usługę bierze obecnie wili studio?

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #91 dnia: 20 Sierpnia 2009, 20:59 »
Witam
Dawno nikt tu nie zaglądał, ale może mi sie poszczęści.... ;)
Wiele z Was korzystało z usług studia Wyli, a ja mam pytanie dotyczące Pana Jarka...zastanawiamy sie nad filmem właśnie w Wyli i wstępną rozmowę odbyłam właśnie z nim.....pozdrawiam ::) ::) ::)

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #92 dnia: 21 Sierpnia 2009, 08:41 »
Izabelle? Ale jakie masz pytanie?

Pan Jarek to niezły flirciarz, ale nie groźny i poza tym bardzo sympatyczny człowiek. Do tego profesjonalista!

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 21 Sierpnia 2009, 09:28 »
Dzieki loona ;)
 Faktycznie zapomniałam o pytaniu :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: chciałam Was spytac jak współpracuje się z Panem Jarkiem?Czy ktoś miał go u siebie na weselu?... wiem że firma ma bardzo pozywtywną opinię , ale niewiem ilu jest tam operatorów i czy częśc  opinii tyczy się Pana Jarka.....?
Miłego dnia :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 21 Sierpnia 2009, 11:50 »
u nas był Jarek- super,przemiły  facet, świetny fachowiec

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #95 dnia: 21 Sierpnia 2009, 14:48 »
Z Panem Jarkiem współpracuje się na luzie...filmował nam wesele i był na sesji plenerowej...
ale jak jesteście sztywniacy, to się możecie nie dogadać  ;D ;D
my mieliśmy ten sam dryft poczucia humoru
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 21 Sierpnia 2009, 15:05 »
ale jak jesteście sztywniacy, to się możecie nie dogadać  ;D ;D

Myślę że nie jest z nami aż tak źle ;) ;) ;)
Dziękuje dziewczyny, właśnie dzwoniłam do Wyli - co prawda nie było Pana Jarka ale zostawiłam wiadomośc i zaklepalismy termin.
Dwa miesiące przed ślubem a my zmienilismy zdanie( dobrze że data oryginalna)

Raz  jeszcze dziękuję ;D
Pozdrawiam

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #97 dnia: 9 Listopada 2010, 09:08 »
a obecnei ktoś korzysta z usług tych panów może powiedzieć jak teraz wygląda sprawa cenowo?:)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #98 dnia: 10 Listopada 2010, 10:51 »
Co do cen na 2011 rok się nie orientuję - ale z całego serca polecam Studio Wyli - jak zawsze są świetni.
Nasz film z wesela (wesele 15.05.2010) jest super, goście zachwyceni. No i atmosfera podczas kręcenia (przygotowania, wesele, plener) pozwala zapomnieć o stresie ;)

Offline fioree3
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #99 dnia: 29 Listopada 2010, 18:08 »
Ja z moim mezem korzystalismy z uslug wyli w lipcu i niestety musze stwierdzic, ze film srednio mi sie podoba.  poczatek jest zrobiony swietnie, wstep kosciol. . . . lecz gdy zaczyna sie zabawa weselna, robi sie kompletna klapa, material jest tak poscinany, ze ogladajac film mam wrazenie, ze robil to kamerzysta amator.  brzydkie przejscia z jedno ujecia na drugie, w ogole wyglada to tak jakby pan kamerzysta poprostu wlaczal kamere i wylaczal.  Jak pojechalismy do studia poprosic o przerobke, poinformowano nas o tym, ze nie ma takiej mozliwosc poniewaz  tak nagrywaja.  gdy poprosilam o wyciecie kilku scen i wstawienie nowych rowniez powiedziano nam  ze nie jest to mozliwe poniewaz caly wieczor, ktory pan kamerzysta nagral byl na filmie czyli ok 3h !!! a placilismy za prace pana kamerzysty od godziny 14 do godziny 01;00, wiec nie wiem gdzie jest reszta filmu ;/ poprostu sciema jak nic. . . . gdybym miala jeszcze raz wybierac to zdaleko od studia wyli, a szkoda bo panowie bardzo mili.

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #100 dnia: 6 Grudnia 2010, 10:05 »
ostatnio wystawili sie w galaxy.  Usiedliśmy obejrzeliśmy film i podobnie jak w poście wyżej stwierdziliśmy że początek ok ale zabawa kręcona "na odwal" niestety to widać. . .  Na szczęście nie zdążyliśmy sie pofatygować do studia :)

Offline nuage
  • forumowicz
« Odpowiedź #101 dnia: 17 Marca 2011, 21:09 »
My Mieliśmy Pana Jarka na weselu i jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu i współpracy :)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #102 dnia: 3 Listopada 2011, 08:53 »
Czy ma ktos jeszcze jakieś świeże informacje o studio Wyli? Bo wybraliśmy ich usługi na nasz ślub i wesele i jak przeczytalam ostatnie posty to sie przeraziłam...  Proszę o opinię!

Offline Gonia90

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25-08-2012
« Odpowiedź #103 dnia: 21 Listopada 2011, 01:42 »
Witam,
Z narzeczonym obiegaliśmy cały Szczecin, a i tak wróciliśmy do gmachu TVP :) Bardzo nam się podobały filmy i zdjęci - takie niestandardowe  :D
Podpisaliśmy umowę z WWstudio (bo tańsza oferta), ale wideo kręci nam pan z Wili a zdjęcia pan z s4  ;D
Tylko jedno co nas przeraża to okres czekania na płytę z filmem (na umowie mamy wpisane 90 dni). Na razie podpisana jest wstępna umowa, więc jak będziemy już podpisywać umowę końcową i na pewno dogadamy szczegóły. My zaklepaliśmy termin jakiś miesiąc temu i już wtedy było ciężko z terminem, ale daliśmy radę  ;D
Póki co jesteśmy bardzo dobrej myśli. Panowie bardzo sympatyczni  ::) ::)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #104 dnia: 21 Listopada 2011, 08:57 »
Również mam nadzieję, że nas studio Wyli nie zawiedzie :) wzieliśmy usługę za niecałe 3 tys. i mam nadzieję, że bedziemy zadowoleni. Panowie rzeczywiście bardzo sympatyczni :)
Co do oczekiwania do 3 miesięcy - z tego co wiem, teraz tak się czeka.
Ale za to potem ile radości z tego oczekiwania! :D

Offline BasiaB1980
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.10.2011
« Odpowiedź #105 dnia: 12 Stycznia 2012, 20:23 »
Witam
My mieliśmy wesele w październiku i faktycznie film dostaliśmy na święta ale warto bylo czekać.  Kasja mieliśmy wersję za 3000zl na dwie kamery.  Film jest super wygląda jak kinowy czolowka, teledysk i plener to dziela sztuki.  :o :o :o Możesz być spokojna na pewno będziesz zadowolona jak chcesz zobaczyć, to teledysk naszego filmu jest na ich stronie.  Panowie bardzo weseli i przyjaźni, wedlug mnie super fachowcy :) :)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #106 dnia: 12 Stycznia 2012, 20:41 »
Basiu cieszę się, że tak mówisz, mam nadzieję, że u nas będzie tak samo dobrze :) Widzę również, że to Twój pierwszy post i zastanawia mnie czy to nie aby autoreklama... Dlatego też może powiesz mi, który to wasz teledysk ślubny na stronie? :) Chętnie obejrzę.

Offline BasiaB1980
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.10.2011
« Odpowiedź #107 dnia: 14 Stycznia 2012, 13:03 »
piąty filmik (teledysk z mojego ubierania)

Offline paulinka009

• forumowicz
« Odpowiedź #108 dnia: 14 Stycznia 2012, 17:44 »
przecież można podać obojętnie który filmik z tej strony mi tu podjeżdża pod reklame...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #109 dnia: 14 Stycznia 2012, 21:19 »
wątpię...
na forum jestem od 2006 roku i jeszcze nie widziałam autoreklamy studia Wyli...
myślę, że jak chłopaki do tej pory tego nie robili, to nagle ich nie przycisnęło..
akurat oni mają wyrobioną pozycję na rynku....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline KINIEK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.11.2010
« Odpowiedź #110 dnia: 24 Stycznia 2012, 10:36 »
Cytat: liliann link=topic=1309. msg1644344#msg1644344 date=1326572378
wątpię. . .
na forum jestem od 2006 roku i jeszcze nie widziałam autoreklamy studia Wyli. . .
myślę, że jak chłopaki do tej pory tego nie robili, to nagle ich nie przycisnęło. .
akurat oni mają wyrobioną pozycję na rynku. . . .

Witam. . .
ślub mieliśmy w listopadzie 2010 i Wyli nakręcili nam. . . . . . . . .  Bajkę a nie film oglądając z mężem płytę płakałam odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu wiedzą co robią - nie bójcie się ICH to naprawdę fachowcy na naszym weselu był p. Waldek przesympatyczny Facet
DUŻE DZIĘKUJĘ za naszą bajkę nakręconą -oni są IDEALNI pamiętajcie o tym.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #111 dnia: 24 Stycznia 2012, 11:26 »
Dziękuję za odpowiedzi, liczę, że nam również nakręcą film - bajkę  ;D

Offline Martusia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.06.2013r.
« Odpowiedź #112 dnia: 24 Maja 2012, 22:31 »
My też w końcu zdecydowaliśmy się na Wyli, opcje z dwoma kamerami.
Co do studia S4 to na początku w ogóle nie braliśmy go pod uwagę, mieliśmy innych na oku, ale w rezultacie zdecydowaliśmy się także na fotografa ze tego studia i mamy nadzieję, że to będzie dobra decyzja  :)

Offline anusia_118

• użytkownik
  • **
  • ...mała czarna budzi mnie każdego ranka:-)
  • data ślubu: 18.05.2013
« Odpowiedź #113 dnia: 6 Stycznia 2014, 19:12 »
U nas też stanęło na Wyli i S4 ostatecznie. Długo szukałam, przebierałam ale ostatecznie postanowiliśmy postawić na firmy znane i cenione na rynku i szczerze żałuję teraz wyboru, BARDZO  ŻAŁUJEMY OBOJE Z MĘŻEM  :(
Tak samo film i zdjęcia nie robią żadnego "WOW". Obie firmy ewidentnie zatrzymały się w czasie. W porównaniu do tego co teraz jest na rynku a jak wyglądają nasze zdjęcia  i film to załamka - liczyłam na wysoką jakość i się przeliczyłam. Trudno było wybrać  60 zdjęć do albumu jaki jest w cenie, bo nie było z czego wybierać (dodam, że wybraliśmy najlepsze pakiety i filmu i zdjęć). Co do filmu i słaba jakość nagrania, prezentacja zdjęć rodem z podstawówki (prezentacja zdjęć power point z czarym tłem - sama potrafię coś ciekawszego zrobić).
Odniosłam wrażenie, że obie firmy zatrzymały się w czasie a wypracowaną kiedyś  dobrą opinię na rynku ewidentnie tracą.
Jeśli komuś zależy na filmie / zdjęciach wyjątkowych, pięknych, dobrych jakościowo, ciekawych a przede wszystkim podobnych do tego co proponuje aktualny rynek zwyczajnie powinien wybrać inną firmę.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.       
                                                Antoine de Saint-Exupéry

Offline Martusia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 22.06.2013r.
« Odpowiedź #114 dnia: 20 Stycznia 2014, 17:19 »
Ja jestem zadowolona - zarówno z Wyli, jak i z S4.
Film jest mega i na szczęście nie ma u nas żadnych prezentacji z pp. Muzykę wybieraliśmy sami i teledyski oraz zwiastuny są super. Mieliśmy dwie kamery i jakoś obrazu jest bardzo dobra.

Co do fotografa to ze zdjęć z wesela byliśmy zadowoleni, a zdjęciami z pleneru zachwyceni! 8 godzinna sesja przyniosła znakomite rezultaty! Mieliśmy swoje pomysły, które fotograf fantastycznie podchwycił i rozwiną. Ja polecam.

Offline enigma90

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2014r.
« Odpowiedź #115 dnia: 4 Lutego 2014, 20:08 »
anusia_118 trochę mnie podłamałaś tym komentarzem bo dzisiaj podpisaliśmy umowę zarówno ze studiem s4 jak i wyli.  Chciałabym zobaczyć ten twój film i zdjęcia.  Widziałam zdjecia i filmy ze strony, a także koleżanki i jestem zachwycona :) ona również ich sobie bardzo chwaliła.  Mam nadzieje, że może troche przesadzasz

Offline agata2799
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2015
« Odpowiedź #116 dnia: 25 Maja 2014, 23:00 »
Ja też mam nadzieję, że anusia_118 troszkę przesadza bo my też mamy podpisane już umowy zarówno z s4 jak i wyli.  Co prawda dopiero na 2015 rok ale nie zmienia to faktu, że wolałabym już nic nie zmieniać.  S4 zrobiło na mnie średnie wrażenie ale Pan Wojtek obiecywał cuda więc zaryzykowaliśmy a co do studia wyli byliśmy zachwyceni materiałem, który został nam pokazany.  Mam nadzieję, że Panowie jednak nie zatrzymali się w czasie.

Offline enigma90

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2014r.
« Odpowiedź #117 dnia: 22 Stycznia 2015, 19:36 »
Ja już jestem po weselu i muszę się z wami podzielić swoim doświadczeniiem! Studio Wyli i S4 odwalili kawał dobrej roboty!! zdjęcia są przepiękne, a film mimo że jest jeszcze w wersji próbnej mogłabym oglądać w koło. Na weselu praktycznie niezauważalni, nie przeszkadzają, a przy tym robią co do nich należy. Pan Wojek na plenerze spędził z nami 7 godzin i mimo że był zmordowany, to spełnił każde nasze życzenie. Jestem baaardzo zadowolona i polecam każdemu :) Muszę przy tym dodać, że obaj Panowie są przesympatyczni.