Jakie macie pomysły na prezent dla 5 latki? Szukam inspiracji dla mojej Natalii bo ona chce wszystkie z reklam.
tak jak moja ,tzn ona prawie wszystko chce 
Uwierzcie mi, że i tak macie super bo zawsze możecie coś wybrać. Moja nigdy NIC nie chce, ona już wszystko ma

choć wcale nie ma dużo. Z drugiej strony kupuje człowiek coś z reklamy a dziecko pobawi się dwa razy i rzuci.
I tak źle i tak nie dobrze

I jeszcze jedno pytanie: urodziny są na małej sali zabaw, czy powinnam tam zostać z nią? czy mogę iść w tym czasie po zakupy i odebrać ją później? 
Vivka to zależy od Twojej córki tak naprawdę. Czy będzie chciała zostać, a może będzie chciała w trakcie zabawy przybiegać do Ciebie bo pić bo siusiu bo coś tam... Byłam już na różnych urodzinach, w różnych salach i jeszcze nigdy nie udało mi się urwać. Siedzę, plotkuję z innymi mamuśkami, pijemy kawę i udajemy, że nie opychamy się słodyczami

Zależy też od innych rodziców. Jeżeli rodzice solenizanta powiedzą, że można sobie iść i oni panują nad wszystkim to ok. Możesz się sama spytać czy zwrócą uwagę na Twoją małą i nie będą mieli nic przeciwko, że wyjdziesz. Wczoraj halloween party, moja młoda chciała wyminąć jakąś kobietę w drodze do stolika i wywróciła się. Na szczęście tylko się wystraszyła. Wolę jednak zostać i trzymać rękę na pulsie. Różnie to bywa przy większej ilości dzieci.