Autor Wątek: Sala weselna w Warszawie (ew.okolice)  (Przeczytany 7426 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Makrella
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015/2016
Sala weselna w Warszawie (ew.okolice)
« dnia: 12 Stycznia 2015, 14:30 »
Witam Was!
 planujemy zoorganizować przyjęcie na małą liczbę osób ok 60.  Dlatego interesują mnie sale głównie w Warszawie, ewentualnie gdzieś w bliskich okolicach.  Dobrze by było gdyby była możliwość wynajęcia pokoi hotelowych na miejscu lub gdzieś w pobliżu, ponieważ przyjedzie do nas jeszcze ok. 10 gości z zagranicy.  Proszę o PW z podpowiedziami i sprawdzonymi miejscami.  Dziękujeee ślicznie!  ;)

Offline brzózka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.05.2015
Odp: Sala weselna w Warszawie (ew.okolice)
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Stycznia 2015, 09:43 »
cudne sale są w restauracji Pod Gigantami na al.  Ujazdowskich.  sama chciałabym mieć wesele w takim miejscu. . . .

Offline ellle
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Kwietnia 2015, 19:14 »
Ta sala jest faktycznie piękna.  Jeśli będziecie mieć gości zza granicy to na pewno zrobi nanich pozytywne wrażenie  jedzenie które jest bardzo dobre i pięknie podane

Offline marts
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Lipca 2016, 14:16 »
Jak szukasz sali weselnej od razu z pokojami hotelowymi to zobacz sobie Hotel Partner w miejscowości Mińsk Mazowiecki. My też np. mieliśmy kilku przyjezdnych gości i sala bez pokoi nie wchodziła w grę. Poza tym hotel sam w sobie jest bardzo nastrojowy, na dzień wesela sala była gustownie wystrojona :) poza tym pycha jedzonko :)

Offline Karina.ka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.10.2016
  • Ślub w: warszawa
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Października 2016, 22:26 »
Ostatnio słyszałam bardzo dobre opinie o tej restauracji w hotelu Poniatowski. Nie wiem jak jest u nich z cenami, patrzyłam na stronie i galeria zdjęć jest przepiękna! W internecie ma bardzo dużo pozytywnych opinii więc może i Wam się spodoba :).
« Ostatnia zmiana: 25 Października 2016, 13:42 wysłana przez zibi »

Offline ela677
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Listopada 2016, 20:03 »
Przepiękną okolicę i wnętrza ma ĵwilla zagorze. Masz tam do wyboru salę małą kominkową, albo dużą królewską w zależności od potrzeb. Do Warszawy blisko, poza tym willa oferuje noclegi w hotelu. Można tam również uzyskać pomoc w oprawie muzycznej, transporcie gości czy programu rozrywkowego. Sprawdź, może Ci się spodoba :)
« Ostatnia zmiana: 15 Listopada 2016, 00:34 wysłana przez zibi »

Offline Aneta Żak

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-05-2016
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Sierpnia 2017, 11:53 »
A ja bym Ci zaproponowała sale weselną warszawa i okolice LINK USUNIĘTY!!, bardzo ładna i przestronna z nowoczesnym zdobieniem stołów i nie tylko ,  posiadają różne typy przyjęć od tych standardowych po te najwyższe , dodatkowo dla młodej pary mają w swojej ofercie przepiękne apartamenty , więc nie czekaj tylko wejdz na ich stronę a na pewno znajdziesz coś dla siebie.
« Ostatnia zmiana: 9 Sierpnia 2017, 12:11 wysłana przez ~Ania~ »