Dla ułatwienia napisze spis tresci slicznego pamietniczka ELI :)bo cosik sie "przewrócił "

WIęCEJ INFORMACJI O ALBUMIE:
Prawie na kadżej stronie zdjęcie Anne Geddes!!!
Przepiękna pastelowa, elegancka kolorystyka
Spis treści:
moje narodziny
moje najmilsze życzenia
moje pamiątki (jest nawet maleńka kopertka na kosmyk włsoków)
moi pierwsi goście
mój powrót do domu
moje imię
mam trzy miesiąc
mam 6 misięcy
mam 9 miesięcy
moej pierwsze urodziny itd.
potem miedzy innymi - moi najlepsi przyajciele
- moje pierwsze literki
mój wzrost
moja waga
moje zdrowie
moje ząbkowanie - kiedy urósł kiedy wypadł
odcisk moich dłoni
odcisk moich stóp
moje pierwsze podziękowania
moje przedszkole
moje drzewo genalogiczne
Dużo miejsca na wpisy, zdjęcia, rysunki!!!
A ja znalazłam cos takiego

To moz enie pamietnik ciazy ale cos podobnego

W tym pięknie wydanym pamiętniku możesz zapisywać refleksje i wspomnienia z Twojego dzieciństwa i młodości, które w przyszłości przekażesz swojej córce. Możesz również przy pomocy słów i fotografii utrwalić wymarzone chwile, kiedy w Twoim życiu pojawiła się córka oraz zachować momenty z jej dzieciństwa. Będzie to napewno cenna pamiątka dla córki, która kiedyś będzie mogła pokazać ten pamiętnik-album swoim dzieciom
Oczywiscie jest tez wersja dla syna

A tutaj ALBUM MAŁEGO DZIECKA z okazji narodzin
Oraz cos z gornej pólki cenowej
Album Miracle - Cud nowego życia - Celine Dion & Anne Gedes
Miracle to 180-stronicowy album ze zdjęciami autorstwa Anne Geddes, na których podziwiać możemy nowonarodzone dzieci w towarzystwie jednej z największych światowych gwiazd - Celine Dion. Do albumu dołączona jest najnowsza płyta Celine Dion 'Miracle' oraz jedyna w swoim rodzaju płyta DVD, ukazująca cały proces realizacji tego projektu.W warstwie muzycznej "Miracle" to zbiór kołysanek i miłosnych piosenek. Na płycie znalazło się dziewięć premierowych nagrań i cztery przeróbki znane z poprzednich albumów artystki.