Autor Wątek: Zespół Bang bang bang! - opinie  (Przeczytany 12876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karolina.b
  • nowicjusz
  • *
Zespół Bang bang bang! - opinie
« dnia: 26 Października 2014, 19:08 »
Witam serdecznie, zainteresowałam się ofertą zespołu Bang bang bang! i bardzo prosiłabym o opinie na temat tego zespołu.  Na stronie prezentują się super, ale podstawowa sprawa - czy grali u kogoś z was i czy możecie ich polecić? Z góry dziękuję za odpowiedzi :).

PS.  A przy okazji chętnie zdobędę info na temat lokali w okolicy Szczecina, bo tego też szukam.  Które są fajne, a których nie polecacie?

Offline alfaholiczka
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Bang bang bang! - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Października 2014, 11:38 »
Ja miałam okazję kilka razy słyszeć, jak najbardziej godny polecenia naprawdę fajny zespół!  :)  super wokal zarówno żeński jak i męski, muzyka grana świetnie, wszystko bardzo profesjonalne, także jak dla mnie bardzo fajny zespół, a trochę tych zespołów się naoglądałam  :)  jak chcesz to napisz do mnie na priv  :)

Offline tampere13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2014, 14:50 »
Osobiscia goraco polecam Zespol Bang bang bang! Grali na naszym weselu we wrzesniu tego roku i do niczego nie mozna bylo sie przyczepic :) Wesele bylo polsko-irlandzkie i zespol swietnie sobie poradzil z doborem repertuaru ktory spodoba sie wszystkim gosciom.  Zespol przygotowal nie tylko aranzacje piosenki do naszego pierwszego tanca ale rowniez pare aranzacji irlandzkich weselny szlagierow.  Zaspol obserwuje co sie dzieje na parkiecie i parkiet na naszym weselu nigdy nie byl pusty! Nasi goscie jak i my osobiscie bylismy zachwyceni :grin: :grin: :grin:

Offline Sylwia Gerard
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2014
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Listopada 2014, 21:46 »
Tego jeszcze nie było zespół  Bang Bang Bang przygotował dla nas niespodziankę jak i dla naszych gości. . .  Do domu weselnego przylecieliśmy helikopterem. . .  Jeśli chodzi o samą oprawę muzyczną grali dokładnie repertuar który wcześniej omówliśmy, do tego zrobili również świetną oprawę w postaci świateł,dymu itd. . .  Dodatkowym atutem zespołu jest sposób przygotowania samych oczepin. . .  Konkursy typu jaka to melodia, familiada itp a nie łapanie za kolanko itd ;)

Offline Oli
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Grudnia 2014, 22:07 »
Mieliśmy to szczęście, że natrafiliśmy na Bang Bang Bang podczas poszukiwań zespołu na nasze wesele.  Już na próbach zrobili na nas bardzo, ale to bardzo pozytywne wrażenie! Po krótkiej chwili słuchania ich wiedzieliśmy, że jest to zgrany band nie tylko świetnie dogadujący się między sobą, ale przede wszystkim bardzo profesjonalny- wykształcony muzycznie.  Przed weselem odbyliśmy z p.  Mariuszem (menagerem zespołu) spotkanie organizacyjne, na którym swoim doświadczeniem i dobrymi radami uspokoił nas i pozwolił zdać się na siebie w 100% :) Również każda nasza prośba co do repertuaru, scenariusza wesela czy też stroju członków zespołu została uszanowana i zrealizowana.  W dniu samego ślubu, z racji tego, że odbywał się on poza Szczecinem, zespół przyjechał dużo wcześniej i w pełni przygotowany przywitał nas na sali weselnej.  I  tak do samego, białego rana razem z naszymi gośćmi stworzyli duet wymarzony i sprawili, że nasze wesele było fantastyczne! Zespół Bang Bang Bang zdecydowanie NIE PASUJE do stereotypowych weselnych "grajków"  ;), gdyż są to zdecydowanie Profesjonaliści.  Upewniły nas w tym jeszcze pozytywne komentarze naszych gości :) Zatem szczerze i gorąco mogę POLECIĆ zespół BANG BANG BANG !  ;D

Offline enfant
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.9.2014
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Grudnia 2014, 10:23 »
Tak tak, zespół Bang Bang Bang jest godny polecenia.  Spotkaliśmy ich na swojej drodze podczas poszukiwania oprawy muzycznej na nasze wesele i po pierwszej próbie na którą zostaliśmy zaproszeni powiedzieliśmy do siebie "Tak, to jest to czego szukamy":) Oczywiście potwierdzam powyższe opinie i dodam, że zespół cechuje profesjonalizm, kultura oraz szeroki repertuar.  Podczas próby oraz wesela widać było, że muzyka to ich życie.   Mariusz (menager zespołu) jest otwarty na sugetie i różnego rodzaju pomysły, nie usłyszałem od niego słowa, które mnie drażni "Nie da sie".  Siłą zespołu jest jego skład ( 6 osób - wokalistka i wokalista, 4 instrumentalistów) oraz moc i energia z jaka grają.  Reasumując najlepsze recenzje można było zaobserwować na parkiecie oraz w wypowiedziach gości.  "Skąd ten zespół? Jak go znaleźliście? Ale super grają? Wow, jak zagrali Kings of Leon - Sex on Fire zbierałem szczękę z podłogi".  Jednym słowem dla mnie zespół bomba sorki:) BANG BANG BANG :)

Offline Kajaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.10.2014
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Marca 2015, 21:13 »
Witam Was po dłuższej przerwie.  Pozwolę sobie jeszcze raz wystawić opinię temu zespołowi.  Poprzednia została usunięta, pod oskarżeniem kryptoreklamy co mnie bardzo zasmuciło.  Ja po prostu podzieliłam się wszelkimi odczuciami, sama jestem muzykiem, co prawda amatorem bo z zawodu lekarzem dentystą:):):).  Dla mnie zespół numer jeden, który czuje muzykę  i bawi się nią.  Postaram się wypunktować wady i zalety bo moja poprzednia opinia była nieco długa:
Wady:
brak

Zalety:
wykształceni muzycy o wysokiej kulturze osobistej ale i świetnym poczuciu humoru
możliwość powiększenia zespołu o inne instrumenty-my wzięliśmy dodatkowo saksofon
można wcześniej podać listę utworów-chłopacy zagrają wszystko ze słuchu ( na prawdę wszystko!)
dwa piękne wokale- tylko wokale-w sensie nie zaprzątają sobie niczym innym głowy, np.  keyboardem :)
prawdziwe instrumenty
zgrany zespół

To najważniejsze punkty, gdyby ktoś chciał jeszcze porozmawiać na ten temat proszę pisać, chętnie odpiszę: kaja. kowalska89@gmail. com
Pozwolę sobie dodać, że goście byli oczarowani! Byli zaskoczeni, że taki świetny zespół jest ze Szczecina.  My młodzi nie zeszliśmy ani razu z parkietu:).  Nigdy tak się nie wytańczyłam.  Murowana rewelacyjna zabawa do białego rana.  Bardzo szeroki repertuar i przeróżne gatunki muzyki.  :))

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Marca 2015, 22:13 »
Ja byłam gościem na weselu gdzie grał ten zespół i powiem tak szału nie było. Goście tańczyli ale, zespół złapał raczej średni kontakt z gośćmi chociaż się starali,  repertuar jest zapewne do ustalenia ,mi  i mężowi nie bardzo przypadł do gustu ten który grali na owym weselu. Ja na swoje wesele bym ich nie wynajęła.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Marca 2015, 14:48 »
 :ban: Madinex, a tak było sielankowo :Placz_1:

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Kwietnia 2015, 21:08 »
 :)

Offline alfaholiczka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Kwietnia 2015, 11:53 »
Trudno przecież nie da się wszystkim dogodzić :D

Offline mateusz.gorka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.15
  • Ślub w: Pobierowo
« Odpowiedź #11 dnia: 12 Maja 2016, 07:37 »
Zespol Bang Bang Bang gral na moim weselu. Po ponad 7 miesiacach bokserskiej walki o uznanie mojej reklamacji do uslug tych Panstwa, nadal nie zostala ona przez nich uznana, z tego wzgledu walcze z nimi na drodze prawnej - powiadamiajac jednostki rzecznika praw konsumenta i urzad skarbowy o niewlasciwych praktykach rozliczeniowych po zakonczeniu wesela.

Nie polecam tego zespolu, z uwagi na:

- wystawienie drugiego garnituru podczas naszego wesela,
- brak umiejetnosci pokierowania impreza - liczne wpadki badz brak reakcji podczas wjazdu tortu, wejscia Panstwa Mlodych,
- sredni repertuar muzyczny wraz z umiejetnosciami czesci muzykow - mielismy na weselu dyplomowanych muzykow,
- utrudniony kontakt po zakonczeniu uslugi,
- przerwy dluzsze niz przypuszczano;

W sprawie wyjasnienia moich zarzutow, chetnie bede sluzyl Panstwu radu.

Offline MGI2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.1992
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Maja 2016, 14:47 »
No i skończyło się rumakowanie ...
Wesele to jedyny dzień w życiu .   .   .    JEDYNY :)

Offline Lucjusz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.16
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #13 dnia: 31 Maja 2016, 17:20 »
Witam,
Moze, ktos ma jeszcze opinie na temat tego zespolu? Slyszalem ze jest drogi i chcialabym wiedziec czy jest wart swojej ceny?
Szczerze powiem, ze zmartwila mnie ta negatywna opinia od mateusz.gorka...

Offline wesele2017
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Czerwca 2016, 11:10 »
Jest bardzo drogi jak na zespół i też braliśmy ich pod uwagę , ale nie przypadł nam do gustu czyt. nic ponad to co oferują inne zespoły a cenowo przepaść gigantyczna.
Pozdrawiam

Offline mmisia662
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.01.2015
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Września 2016, 22:40 »
Może i drogi ale jednak jakiś! Bawiłam się na polsko- francuskim weselu 18 sierpnia w czwartek i powiem szczerze... była moc, oj była!!! Muzycy przez duże M i Showmani przez duże S!!!!!!!!! A dodatkowo pochwalę Młyn nad Regą za super jedzonko :)

Offline Machu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.07.2016
  • Ślub w: Hotel Kiston, Kistowo
« Odpowiedź #16 dnia: 9 Stycznia 2017, 21:36 »
Ucinając wszelkie dywagacje przedstawię swoją opinię jako klient zespołu.
Bangi prowadzili nasze wesele w zeszłe wakacje (23.07.2016) w Hotelu Kiston (Kistowo, k. Kartuz/Gdańska).
Zespołu szukałem około 9 miesięcy, jako że sam jestem muzykiem sam aspekt techniczny był dla mnie szczególnie ważny a muzyków z wykształceniem w dzisiejszych czasach to ze świecą szukać.
Znalazłem ich w internecie, bez żadnego polecenia. W ofertach konkurowali z kilkoma innymi zespołami (m.in. z ekipą z "Jaka to melodia"). Dlaczego ich wybrałem? Jako, że decyzję podjąłem bez spotkania tylko po przesłuchaniu internetowych demówek to zwróciłem uwagę na cenę - jako jedyni oferowali wszystko to co chciałem w rozsądnej kasie bez konieczności wyciągania z portfela 2 dych.
Podpisałem umowę, wpłaciłem pieniądze. Po pewnym czasie żona sama pojechała na pierwsze spotkanie, pierwszy feedback ze spotkania - mega zwariowani... czy pozytywnie? Sama nie wiedziała, trochę się bała. Jaki był tego efekt?
Bangi odwalili najlepsze weselne show jakie ja jak i moi goście widzieli. Na imprezach firmowych widywałem 2 razy droższe zespoły i mogą im buty sznurować.
Grali u nas wesele w składzie 7 osobowym (2 wokale męski-damski, bas, gitara, perkusja, saksofon, klawisz). Na poprawinach został lider - Mariusz (basista), który prowadził imprezkę w formie DJ.
Mariusz przyjechał dzień prędzej z ekipą akustyków/techników. Rozstawili scenę, ekrany akustyczne. Pomierzyli pomieszczenie. W skrócie mega profeska. Reszta dojechała drugiego dnia, nie było żadnego zamieszania z rozstawianiem bo dzień prędzej wszystko już skalibrowane pod akustykę pomieszczenia.
Samo wesele to była taka petarda, że z chęcią cofnąłbym się w czasie ale jako gość, co bym mógł więcej się bawić  ;)
Tutaj ten ich zwariowany charakter dopiero się ukazał, bawili się lepiej niż nie jeden gość.
2 wokalistów i basista cały czas bawili się w tłumie (nawet zdarzyło im się wjechać na parkiet stojąc na skrzyniach od sprzętu ;D), grali wszelkie "weselne gatunki" muzyczne, więc praktycznie każdy odnalazł się na parkiecie - od disco polo po rockowe aranżacje hitów radiowych. Mimo, że po kilku godzinach grania myślałem, że już niczym mnie nie zaskoczą to się zdziwiłem. Jak wbili w tłum z "Highway to hell" AC/DC, to energią prawie rozsadzili weselną salę.
Bardziej bym to porównał do koncertu niż typowego kaszubskiego wesela.
Zespół bawił się na tyle dobrze, że został chwilę dłużej niż się umówiliśmy, a po zwinięciu się ich do pokoju został Mariusz (basista) z którym to graliśmy tak długo (wraz z bratem jesteśmy muzykami), aż wyprosiła nas obsługa chcąca przygotowywać już poprawiny   ;D
Od strony technicznej? Prawdziwi zawodowcy. Gitarzysta tak wycinał, że mimo iż kilka lat na scenie spędziłem to czułem się jakbym może z 2 razy gitarę w ręku trzymał.
Z perspektywy czasu, jak już emocje opadły śmiało mogę stwierdzić, że w stosunku cena/jakość był to najlepszy element ślubu. Są genialni nie tylko jako zespół muzyczny ale również prywatnie jako ludzie. Minęło już kilka miesięcy a dalej mamy ze sobą kontakt... a rozliczyliśmy się już dawno  ;D Daję im 11/10, pozycja OBOWIĄZKOWA dla każdej przyszłej Pary Młodej.
Nie zadawajcie sobie pytania "czy ich brać?" tylko "czy mają wtedy wolny termin?".

***Post nie jest sponsorowany***

Offline Wojtek i Justyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.05.2017
  • Ślub w: Dolice
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Czerwca 2017, 12:25 »
Wesele odbyło się 13.05.2017 r. Skład Zespołu BBB był sześcioosobowy, bardzo zgrany ze sobą, a od strony technicznej - najwyższy poziom. Wokale (żeński i męski) świetny. Zespół oceniamy bardzo wysoko. BBB w pełni uwzględnił nasze prośby w zakresie repertuaru. Wokalista i wokalistka mieli świetny kontakt z Gośćmi weselnymi, którzy, podobnie jak my, byli bardzo zadowoleni z postawy i prezencji Zespołu. Organizowane zabawy z Gośćmi były na wyważonym poziomie i liczbie, a także umieszczone w odpowiednich ramach czasowych. Zespół doskonale współpracował z obsługą wesela, świadkami, uwzględniając nasze i Gości prośby. Przekazana wcześniej lista życzeń była uwzględniona w 100%. Należy docenić bieżący monitoring parkietu i dostosowywanie repertuaru do Gości. Zespół w pełni akceptował przyjęty przez nas scenariusz wesela, prezentując elastyczne nastawienie, a Mariusz w rozmowach organizacyjnych podsuwał pomysły oparte na doświadczeniach BBB.
Korzystaliśmy również z suchego lodu, który zaprezentował się spektakularnie, był gęsty i wyglądał naturalnie. Zdecydowanie polecamy Zespół, jak i to, co oferują dodatkowo!

Dzięki wielkie BBB:-)
Wojtek i Justyna

Offline Gabert.klaudia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06.2018
  • Ślub w: Morzyczyn
« Odpowiedź #18 dnia: 3 Lipca 2018, 19:12 »
Polecam! :) Krejzole jakich mało...dają czadu! My wzięliśmy wersję 3-osobową i jesteśmy bardzo zadowoleni. Piękne wokale, piękne granie...Zespół dostosował muzykę pod gusta gości, więc wszyscy świetnie się bawili. Szkoda tylko, że tak szybko to minęło... ;) Pozdrawiamy!!!