Autor Wątek: "Co za jaja!" M&J biorą ślub!  (Przeczytany 22906 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.04.2016
Odp: "Co za jaja!" M&J biorą ślub!
« Odpowiedź #60 dnia: 21 Lutego 2016, 12:02 »
Zaproszenia - rozwiezione
Obrączki - są (salon Brju)
Sukienka - już po pierwszej przymiarce
Buty - są
Garnitur - jest
Muszki dla świadków - są
Protokół ślubny - spisany

W tym tygodniu odbieramy dokumenty z USC :)
« Ostatnia zmiana: 21 Lutego 2016, 12:05 wysłana przez Majjj »

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Marca 2016, 17:22 »
Jestem po wizycie u fryzjera (zmienionego oczywiście). Włosy w opłakanym stanie....  :'( taki cyrk przed samym ślubem..

Z resztą powoli dobijamy do końca. Znaleźliśmy w końcu samochód. Z rzeczy do zamówienia został tort i wybranie dekoracji kościoła, niestety nikt oprócz nas nie ślubuje 23 ani 22 kwietnia. Ale ksiądz mówił, że parafia pomoże i na pewno będzie pięknie :)
Drugą przymiarkę sukni mam 4.04, mam nadzieję, że wszystko będzie pasowało. W niedzielę zamykamy listę gości, więc w przyszłym tygodniu mamy spotkanie z florystką. Chciałabym w tym miesiącu jeszcze ogarnąć sprawę restauracji.

Rozglądamy się za wódką, ceny poszły do góry. Na jaką wódkę się zdecydowałyście? Obecnie najkorzystniej wychodzi żubrówka, ale zdania co do samej wódki są mocno podzielone. Nie jestem smakoszem wódek, dla mnie każda smakuje tak samo, więc kwestię wyboru trunku zostawię przyszłemu mężowi  ;)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Marca 2016, 19:37 »
A jakie zabiegi teraz robisz na włosy?
Naprawdę są w takim złym stanie?

Piękne zaproszenia wybraliście, bardzo oryginalne.

Offline Majjj

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Marca 2016, 20:32 »
Dziękuję :) wesele robimy w stylu marynarskim stąd takie zaproszenia ;)

Co do włosów... w grudniu byłam ostatni raz u tej pechowej fryzjerki. Na szczęście trafiłam na inna fryzjerkę, która podjęła sie odbudowy moich włosów i wykonania fryzury ślubnej! Wczoraj byłam u niej na farbie. Zabieg na olaplexie. Włosy sa i tak w opłakanym stanie. Nie da sie ich przedłużyć na ringi, nie da sie rownież zrobic żadnej plecionki bo sa tak strasznie wykruszone... Także wszystkie moje wymarzone fryzury zostaną nadal marzeniami... Od 3 msc stosuje rożne maski, olejki, ampułki i tabletki. Marny skutek...
Skończyło sie na tym, ze zamówiłam clipy i z tym spróbujemy coś podziałać. Wierze w moja nowa fryzjerkę! Profesjonalna babeczka godna polecenia. A co najważniejsze, nie użyła na mojej głowie ani grama rozjaśniacza a włosy wyglądają cudownie! Nie jestem juz żółto-szarym kurczakiem :P
« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2016, 20:34 wysłana przez Majjj »