Autor Wątek: sala z noclegiem  (Przeczytany 2093 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline memfis
  • nowicjusz
  • *
sala z noclegiem
« dnia: 3 Września 2014, 23:25 »
Witam, czy macie jakies propozycje sal weselnych na około 120 gości z noclegiem w okolicach Chorzowa? Nocleg miałby byc dla około 40 osób, najlepiej w cenie lub z jakimkolwiek rabatem ;)

Offline Magda_89
  • nowicjusz
  • *
Odp: sala z noclegiem
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Września 2014, 15:47 »
Ja mieszkam w Katowicach i miałam wesele w karczmie Kuban w Goczałkowicach.  Najpierw myślałam, że to trochę daleko, ale dojazd jest bardzo dobry, bo karczma jest przy głownej trasie do bielska i jedzie się szybko.  sala jest przepiękna, jedzenie było bardzo dobre i dużo.  Generalnie moi goiście nie mieli się do czego przyczpić ;) miałam ponad 40 gości na hotelu i dostałam rabat, ogólnie da się z nimi dogadać.  polecam.

Offline ariado
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: październik 2015r
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Stycznia 2015, 12:07 »
Polecam Moja Pasja w Sosnowcu

Offline czkowska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.05.2016
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Stycznia 2015, 22:10 »
ARIADO!!!!  A możesz napisać  coś  więcej o  "Mojej Pasji"?? Zastanawiamy się, czy nie urządzić tam przyjęcia weselnego:)

Offline Sonia13
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Marca 2015, 10:01 »
Polecam Hotel Piramida w Tychach.  Piękna sala, świetny obiekt.  Goście na pewno będą zadowoleni.  A Wy jeszcze bardziej :)

Offline Santi_88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2015
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Maja 2015, 10:18 »
@czkowska byłam w Mojej Pasji na weselu w zeszłym roku jako gość. . . sala przestronna, wysoka i bardzo ładna; jedzenie bardzo dobre a obsługa miła.  I-sza kolacja "tzw.  wyjazdowa" - extra efekt, jedna z kelnerek zaśpiewała nawet piosenkę biesiadną:) z tego co wiem to jest tam też sympatyczna i konkretna menadżerka która pomaga w organizacji wielu rzeczy.  Wiem też, że mają zarezerwowane terminy na długo do przodu. . . to tez o czymś świadczy :)