Autor Wątek: Sprzedam suknię ANGEL GIOVANI - typ princess z różową wstążką  (Przeczytany 2066 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Natalusia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
  • Ślub w: Bydgoszcz
Witam  :)

Mam do sprzedania suknię ślubną Angel Giovani. Suknia jest oryginalna, była zakupiona w 2012 roku w salonie Ladies w Toruniu, który był dystrybutorem sukni ślubnych Angel (obecnie salonu w Toruniu już nie ma).
Suknię wystawiam dopiero teraz, ponieważ przy każdym otworzeniu szafy wracały miłe wspomnienia i trudno mi było się z nią rozstać ;)

Zachęcam do obejrzenia teledysku, aby zobaczyć jak prezentuje się suknia :) TELEDYSK :)

Wymiary sukni:
- wzrost 166 cm + 2 cm obcas
- pasować będzie na biust B/C (ja noszę małe 75B, miałam wszyte miseczki od biustonosza typu push-up, obecnie miseczki są wyprute, ale można wszyć nowe zgodne z rozmiarem nowej właścicielki ;) )
- gorset jest regulowany, ma oryginalne, zdobione cyrkoniami haftki do wiązania. Zatem można dopasować suknię do sylwetki panny młodej - myślę, że od rozmiaru 36 do 40.

Sukienka jest w kolorze białym, składa się z kilkunastu warstw gładkiego tiulu. Gorset jest bogato zdobiony białymi haftami i dużą ilością kryształów Swarovskiego. Niewielka ilość kryształków jest też na wierzchniej warstwie tiulu, w miejscu, gdzie kończy się gorset a zaczyna spódnica (suknia jest jednoczęściowa). Dodatkową ozdobą sukni jest wstążka w kolorze jasnoróżowym. Wstążka jest zapinana na zatrzask, można więc z niej zrezygnować i wystąpić w sukni bez wstążki.

Do sukni dodaję tiulowy welon sięgający do pasa. Jest prosty, zwiewny, tzw. mgiełka. Jego jedyną ozdobą są pojedyncze kryształki „porozrzucane” w kilku miejscach.;)

Suknia jest bardzo wygodna i lekka, pięknie układa się w tańcu.

Miałam ją na sobie tylko dwa razy - w dniu ślubu oraz podczas sesji zdjęciowej w plenerze. Sesja była w pałacu i parku w Ostromecku. Przyrównałabym ją do spokojnego spaceru (nie było żadnego wskakiwania do wody czy leżenia na piasku itd.), więc suknia nie ma żadnych uszczerbków po sesji zdjęciowej.

Suknia jest w stanie bardzo dobrym. Mimo, że jest tiulowa, udało mi się uniknąć jakichkolwiek zniszczeń - nie ma żadnego podarcia czy dziur. Jednak trzeba będzie ją wyprać chemicznie, ponieważ nie była prana i wymaga odświeżenia.

Dzięki sukni Angel Giovani czułam się w dniu ślubu jak prawdziwa księżniczka :) Mam nadzieję, że kolejnej Właścicielce przyniesie tyle samo radości i szczęścia co mi :)

Cena: 800 zł (suknia, halka na kole i welon)

Osoby zainteresowane zapraszam do obejrzenia i przymierzenia sukni w Bydgoszczy.
Po wcześniejszym umówieniu istnieje możliwość przymiarki również w Szczecinie.

W razie pytań proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość. Chętnie odpowiem na każde pytanie. :)