Czesc Dziewczyny!
Ja juz po

powiem wam, ze dzien naprawde niesamowity, ale caly czas w biegu, nie mialam czasu nic zjesc czy wypic, od piatku do poniedzialku spalam po 3 godziny i doslownie nie wiem gdzie mi ten czas uciekl! Co do rekomendacji:
Sala Hulanka- super, pelen profesjonalizm, duzo jedzenia i dobre - chociaz ja nie jadlam, bo nie mialam kiedy

goscie sie domagaja teraz chrzcin w tym samym miejscu tak im sie podobalo!
Makijaz Pani Karolina Szczuka- bardzo zadowolona, na zdjeciach naprawde ladnie wychodzilam, makijaz dlugo wytrzymal
Fryzura- Pani Hanna Czerwinska- zdecydowanie polecam, przyszlam ze zdjeciem fryzury i bardzo podobna mialam zrobiona, wiele osob komplementowalo moje uczesanie
Bukiet i dekoracje slubne- kwiaciarnia Bloomi- tutaj takze ze zdjeciami przyszlam i bylam super szczesliwa, piekny bukiet i sliczne dekoracje na stole, takie jak sobie wymarzylam
Suknia slubna z salonu Mori Lee na Dworcowej- polecam, Panie przemile, pomogly i doradzily, suknie dopasowaly do mnie znakomicie,
Muzyka w kosciele- Kwartet ArtON- pieknie grali

Dj Czarny- pelen profesjonalizmy, z zabaw do teraz sie smieje
Fotograf Swietliste- bardzo sympatyczni, fajnie nam sie razem pracowalo ale na zdjecia niestety musz poczekac wiec ciezko rekomedowac ale wierze ze beda super
Samochod Bentley S1 z Torunia- samochod przepiekny, bardzo symatyczny kierowca, jego opowiesci w drodze do kosciola pozwolily mi sie troche zrelaksowac.
Uff to chyba wszystko

Odnosnie porad:
Nie zabralam wody do samochodu i bardzo pic mi sie chcialo w drodze do koscila, chyba ze stresu

Zdecydowanie za szybko szlam do oltarza, wnet bieglam, ale to chyba dlatego ze sie spoznilam chwile, jednak na filmie smiesznie to wyglada

Poproscie jakas bliska kolezanke aby wam makijaz sprawdzala,
Nie porobialam sobie zdjec z moja najblisza rodzina i rodzina Pana Mlodego, zdjecia mam tylko grupowe i z poszczegolnymi osobami
Nie poprosilam nikogo aby porobil mi pare zdjec moim telefonem i nawet nie bylo czego w pracy pokazac a za zdjeciami od fotografa jeszcze troche poczekam, dopiero pozniej dostalam zdjecia od znajomych ale na niektorych nawet nie patrze sie w strone obiektywu i nie sa dobrej jakosci.
Gdybym mogla to jeszcze raz chcialabym ten dzien przezyc ale przygotowan do niego nigdy w zyciu!