Autor Wątek: podziękowania dla rodziców  (Przeczytany 18399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
Odp: podziękowania dla rodziców
« Odpowiedź #60 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:55 »
:P oj tam, Alicja :P
za to ja blondynka :P

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:55 »
wyciskacz łez.

:)

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:56 »
zdarza się najlepszym  :P nawet rudzielcom  ;)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:56 »

wiecie problem jest w tej piosence taki, że nie pasuje mi jej tekst ;)

nie wszyscy mają to szczęście, że mogą powiedzieć, że mają cudownych rodziców, że są przyjaciółmi, że zawsze wspierali, służyli  pomocą itd...

wiem, że podziękować wypada ale taka piosenka utwierdza rodziców w błędnym przekonaniu, że zawsze byli fair i nieomylni  ::) tzn. mam na myśli naszych rodziców... nie waszych ;)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:58 »
Vivka, tak, nie zawsze ma sie ochotę słuchać piosenki, która mija się z prawdą...wtedy albo inna piosenka albo pominięcie punktu podziękowania"....przynajmniej ja bym pominęła ;)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Kwietnia 2014, 14:59 »
kiedyś na studiach jeszcze zrobiłam alarm bo mikrofala sie zepsuła  i dre sie do współlokatora że nie działa... a on przyszedł podrapał sie po głowie, spojrzał dwa razy po czym.... podłączył ją do prądu :D

ja tylko powiedziałam ' Magia. Krzysiu. Magia Kur**.

kurtyna!

Vivka-  u nas pasowała. ale jeśli jest sytuacja ze nie bardzo... to może po prostu puścić fanfary. albo coś? sama melodia bez slów.

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Kwietnia 2014, 15:02 »
Vivka dokładnie wiem co masz na myśli

jednak u nas będą podziękowania mimo wszystko, było co było, nie warto wszystkiego rozpamiętywać całe życie, i tak się widzimy właściwie dwa razy do roku.... to jedno poświecenie nie robi mi różnicy  ;) a "jakoś" to wygląda  8)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Kwietnia 2014, 15:03 »

my zaprosimy w czasie wesela rodziców do pokoju który bedziemy miec "wynajety" na noc, tam damy kwiaty i flaszkę i powiemy, że zapraszamy ich na kolację kiedyś tam ;) tylko w sumie nie wiem co mamy powiedzieć i za co dziękować  ??? ale może jeszcze nas olśni, żeby nie było zbyt pompatycznie ;)

Offline mgielka86
  • maniak
  • data ślubu: 20.09.2014
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Kwietnia 2014, 17:13 »
Ja też nie trawię "Cudownych rodziców..."  :P

Chciałam "To dzięki Wam" Preludium albo "Podziękowania dla rodziców" Cliver, ale nie mogłam się zdecydować...Słuchałam, słuchałam, aż w końcu obie mi się znudziły  :P I najprawdopodobniej będzie "Dziękuję rodzicom" Jack. A co im kupimy to nie mam zielonego pojęcia  ::)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.06.2014
« Odpowiedź #69 dnia: 21 Kwietnia 2014, 13:56 »
Hejka u mnie dwa miesiące do ślubu ...:) wpadłam na dość ciekawy pomysl - z racji ciecia budżetu nie zdecydowaliśmy się na zakup fimlu- na youtubie zobacz sobie fajne podziękowania my, mamy w planie zrobić taką prezentację ze zdjęć np. zrobimy napis na balonach, tablicy -kupiłam na allegro taką tablice kredową plus kolorowa kreda (wykorzystam to też na weselu) scrable jakies pudła kartonowe gdzie napisze kolorowymi pisakami literki i bedziemy dziękować rodzicom np. za robienie kanapek i w tym miejscu będzie foto naszych mam np. jak robią coś w kuchni;) itd.,.. za wożenie w wózkach np. rozwieszę każdą literkę na kolorowej kartce na lince do prania, przyczepione klamerkami obok my - a zaraz po tym będzie sprzed lat zdjęcie jak mamy czy tatusiowie wożą nas w wózku:) to wszystko będzie w fajnych ramkach - ale tym to juz zajmie sie moj kolega

a do tego chce zrobić kosz... wiklinowy do srodka wstawić storczyka, ramkę na zdjęcia z naszymi foto, wino, kupilam takie zapachy róże w kształcie serca ułożone do tego może jakies rafaello:)