Autor Wątek: co powiecie na Bielsko-Biała? :D  (Przeczytany 2860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
co powiecie na Bielsko-Biała? :D
« dnia: 27 Października 2006, 16:09 »
Hej Dziewczyny!
Przeszukując forum niestety nic nie znalazłam na temzt ślubu i wesela w Bielsku-Białej, a ponieważ chyba zrezygnujemy z Krakowa, chcielibyśmy się coś dowiedzieć od Was doświadczonych weselowiczów czy coś wiecie na ten temat.
Czekamy na odzew!!!
z Tobą odeszły anioły...

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Października 2006, 19:02 »
ja 14 pazdziernika bylam na weselu w Bieslku

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Października 2006, 11:18 »
Cześć Netula!
A gdzie byłaś na tym weselu i jakie masz odczucia?

Pozdrawiam
z Tobą odeszły anioły...

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Listopada 2006, 21:06 »
Panna mloda byla z Wapienicy wiec i slub tam byl. Wesele robili w Jaworzu w bodajze "karczmie u Szumny" czy jakos tak ta nazwa byla. To taka chata goralska. Wesele bylo na 37 ludzikow wiec uwazamz e karczma w sam raz. Jak by bylo wiewcej ludzi to niom za ciasno by bylo. Co do samej karczmy to podejzewamz e od niedawna tam maja wesela bo bylo duzo niedociagniec i jeszcze wiele nauki im zostalo.

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Grudnia 2006, 19:16 »
Hej Kasiq ;)

Zanim zarezerwowaliśmy salę w hotelu Orle Gniazdo w Szczyrku moja mama zrobiła rozeznanie wśród swoich uczniów, którzy mieli bądź mają praktyki w większości lokali gastronomicznych w okolicach Bielska. Jednogłośnie obstawili Orle Gniazdo.
Słyszelismy też dobre opinie na temat Willi Barbara w Jaworzu, chociaż nie wywarła na nas dobrego wrażenia.
Dla nas jednak Szczyrk okazał się dobrym rozwiązaniem z wielu powodów: na miejscu są tanie noclegi dla gości (ok.80 mamy przyjezdnych), oferta menu jest naprawdę dobra i można się dogadać z szefem kuchni, zaproponować coś od siebie. Profesjonalna obsługa kelnerska. I co ważne, sala jest tylko dla gości weselnych (spotkałam się z salami, gdzie np.przy 50 gościach dla obcych otwarta była kawiarnia odgrodzona jedynie kwiatami). Sala ma ruchomą ścianę więc można jej wielkość zmiejszyć w zależności od liczby gości.
Dzięki możliwości zorganizowania wesela w O.G. zdecydowaliśmy się na ślub w Sanktuarium na Górce, które jest bardzo urokliwe. Dla osób nie mieszkających w górach nasze wesele będzie na pewno pięknym przeżyciem.

Znajoma miała wesele również w Szczyrku, w Alpinie, i podobno było świetnie.