Przeszukujac internet i jego zasoby o tematyce dzieciecej natknęłam sie na cos co bardzo mi sie spodobało. Mam nadzieje ze nie bedzie to reklamą. Są to zestawy do robienia odciskow i odlewów mogace stanowic niezwykla pamiatke

1.
2.

3.Zatrzymaj wspomnienia - pierwszy roczek
Z zestawem "Zatrzymać Wspomnienia - Pierwszy Roczek" stworzysz piękną pamiątkę z pierwszego roku życia Twojego dziecka. Łatwo, szybko i bez zbędnego nieporządku. Wykonany odlew rączki lub nóżki dziecka możesz umieścić w wysokiej jakości drewnianej ramce dołączonej do zestawu i zawiesić np. na ścianie. Twoje dzieła będą "rosnąć" razem z Twoim maluchem, do czasu, gdy skończy roczek. Produkt w 100% bezpieczny dla Twojego dziecka
4.Z zestawem "Zatrzymać Wspomnienia" możesz szybko i łatwo stworzyć dokładny trójwymiarowy odlew rączki lub nóżki dziecka i umieścić go w dołączonej do zestawu ramce. Produkt w 100% bezpieczny dla Twojego dziecka

I cos cos podobało mi sie najbardziej ODLEW BRZUSZKA MAMY - dodam tylko ze jest to bezpieczne dla mamy i dziecka.
W niecałe 30 minut będzie gotowa pamiątka na całe życie, która więcej pokaże niż zdjęcia czy film.Później możesz udekorować gotowy odlew w dowolny sposób: możesz go pomalować, polakierować.
I jak wam sie podoba ??