Autor Wątek: SEBASTIAN BUCZYŃSKI -CUDOWNY ŚLUB opinie  (Przeczytany 2220 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pesia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2014r
SEBASTIAN BUCZYŃSKI -CUDOWNY ŚLUB opinie
« dnia: 26 Lutego 2014, 12:06 »
witam prosze o opinie na temat kamerzysty jak w temacie czy ktos korzystał  z usług ?

Offline Piotrek1111
  • nowicjusz
  • *
Odp: SEBASTIAN BUCZYŃSKI -CUDOWNY ŚLUB opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Kwietnia 2014, 21:58 »
Walczę z Tym Panem długi okres aby odebrać poprawiony film z wesela.  Kontakt z tym panem to jakaś abstrakcja.  Dzieci mają więcej dyscypliny a mniej fantazji niż ten człowiek.  Ciągle ma jakiś problem i tak się pięknie tłumaczy,a tym samym kłamie.  Nigdy nie wierzcie w ani jedno jego słowo!!! A film w jego wykonaniu to czysta tragedia i żenada.  Kamera się trzęsie, nagranie z jednego miejsca całego filmu tj.  łącznie z podłogą sufitem i ścianą, jak na jego nieszczęście ktoś zszedł z kadru to już jest problem ze skierowaniem kamery w inną stronę.  Film z przerwami, bez żadnych przejść, cięty jednym słowem masakra!!! Ten gość nie ma pojęcia o nagrywaniu i montażu w jedną całość.  WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM przed tym oszustem.  Szkoda nerwów i pieniędzy!!! Zepsuje Ci radość z najważniejszego dnia w życiu!!! Sprawę kończę w sądzie.

Offline juliamaria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.8.13
Odp: SEBASTIAN BUCZYŃSKI -CUDOWNY ŚLUB opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Kwietnia 2014, 22:56 »
…bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!brak slow, nerwow i …! W zeszlym roku w sierpniu bralam slub. Do dzis nie mam zmontowanego jak sie nalezy filmu. Jedna duza katastrofa.  Klamstwo za klamstwem! Bajkopisarze moga sie schowac! Od sierpnia dzwonie regularnie i probuje dostac to co mi sie nalezy! Za kazdym razem nowa bajka! Obiecywanki cacanki! I nic z tego! Dostalam dziadostwo z czarnymi przerwami, gdzie muzyka do ruchu sie nie zgadza, kamera sie trzesie…. a z reszta co sie bede rozpisywac, jesli ktos chce zobaczyc i sie przekonac jak to pan Buczynski pieknie sluby kreci - to chetnie udostepnie material! Ja sprawe oddaje do sadu i zobaczymy czy sie panu kamerzyscie to spodoba, dosyc mnie za nos wodzil.  Napewno zobaczymy sie w sadzie! Gdybym wiedziala ile problemow bede miala zamiast radosci - w zyciu bym go nie wynajela!!!!!!!!!