Koleżanki drogie, mam do sprzedania świetną huśtawkę na prąd bądź baterie po moim Maksimusie

On już nie za bardzo chce się w niej bujać. Jest w okresie wzmożonego permanentnego ruchu
Huśtawka jest w stanie idealnym!!!! Używałam jej, a właściwie mój synek je używał od kilku tygodni po porodzie. Nie ukrywam, że można było odpocząć wsadzając go do niej
Tutaj opis z aukcji z allegro, na której kupilam hustawkę. Cena na allegro 499zł.
JA SPRZEDAJĘ ZA 350zł!!! Nie wysyłam huśtawki pocztą. W Stargardzie bądź Szczecinie odbiór osobisty.

SUPER HUŚTAWKA MARKI GECKO BABY ®!
NAJNOWSZY MODEL OWIECZKA NA ROK 2014 !
Nad główką naszego maleństwa kręci się śliczna karuzela z kolorowymi pluszakami które można w każdej chwili zdjąć do zabawy dla dziecka!
Wesołe melodyjki oraz odgłosy natury i zwierząt zapewnią naszemu dziecku poczucie bezpieczeństwa i spokojny sen - ich głośność można regulować oraz kiedy maluch uśnie całkowicie wyłączyć.
Możliwość czasowego ustawienia kołysania!
8 min - 15 min - 30 min
Huśtawka marki GECKO BABY posiada aż 5 prędkości bujania.
Zainteresowanie naszego malucha wzbudzą także mieniące się kolorami światełka LED w karuzeli.
Nasz maluszek przypięty jest pasami bezpieczeństwa przez co mamy pewność że nasza pociecha jest bezpieczna.
Delikatny mięciutki pokrowiec można zdjąć oraz wyprać go w temp. 30 stopni.
Tackę z zabawkami można również szybko zdemontować oraz w razie potrzeby założyć.
Huśtaweczka przeznaczona jest dla dzieci o maksymalnej wadze 11,3 kg
Mozna kliknąc to zdjecie sie powiekszy.

SZCZERZE I Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA POLECAM!!!