Autor Wątek: Sprzedam suknię Annais Bridal "lamia" kolekcja 2013 syrena, rybka + gratisy  (Przeczytany 1475 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ann87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.08.2013
Sprzedam prześliczną suknię ślubną marki annais bridal - Polki, projektującej suknie ślubne w USA.
Nazwa sukni: "lamia", kolekcja 2013.  W poprzednim roku suknia nazywała się "tivoli".
Krój sukni: rybka, syrena.

Suknia obszyta przepiękną koronką z cyrkoniami, na dole kilka warstw tiulu, wewnątrz wszyta halka na niedużym kole, którego wielkość można regulować.

Rozmiar: 38/40
Wymiary sukni:
biust: około 90-94 cm
Talia: około 72-74 cm
biodra: około 102 - 104 cm

Możliwość przymierzenia w Szczecinie, ale wysyłam również suknię kurierem.

Suknia zapinana na zamek błyskawiczny, wyczyszczona profesjonalnie w salonie sukien ślubnych.  W komplecie razem z dwoma welonami: dłuższym 190 cm i krótszym około 70 cm, oraz z cudnym koronkowym bolerkiem, idealnym do tego typu sukni. 

Normalna cena rynkowa tej sukni to około 3300 zł.  Koszt mojej sukni wraz z welonami i bolerkiem: 1700 - do negocjacji.

Wszelkie pytania proszę kierować na numer telefonu: 507936641 lub e-mail: annajaskulska87@gmail. com

Tu znajdziecie zdjęcia: hxxp: allegro. pl/suknia-slubna-annais-bridal-lamia2013-rybka-syrena-i3880812410. html

Zachęcam do zakupów, szkoda, żeby takie cudo wisiało samotnie w szafie ;)

Offline Ann87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.08.2013
No niech ktoś kupi, cena do negocjacji :P to jest taka piękna suknia :(

Offline mala_mi
  • maniak
  • this is love
  • data ślubu: 9.08.2014r.
Chętnie odkupiłabym welon i bolerko, ale nie wiem czy jest taka możliwość  :)