czy ktoś ostatnio miał wesele na statku ładoga i mógłby coś więcej napisać? Ostatnie opinie jakie znalazłam są z 2006 roku. Pozdrawiam
Hmm ja byłam na weselu na Ładodze 3 lata temu więc będą to świeższe informacje niż z 2006r. Jeśli chodzi o sam wystrój/sale to na małe wesela się nadaje (takie do 50 osób) mają niestety bardzo mały parkiet ale z drugiej strony przez to może się wydawać, że ciągle jest pełny

. Nie podobało mi się ustawienie stołów- przez co było brak integracji i ludzie siedzieli do siebie plecami. Kolorystyka sali przytulna?? Może odpowiedniejsze słowo - przytłaczająca...Nie podobało mi się też, że nie można było pochodzić po pokładzie - ok rozumiem, że bali się że goście popiją i ktoś z gości bądź dzieci wypadnie za burtę ale do pewnej godziny mogliby sobie odpuścić przeganianie;). Odnośnie jedzenia to nie pamiętam...wiem, że było dużo ryb (w pewnym momencie bałam się, że będę głodna bo nic dla siebie nie widziałam:)) no i po 24 podawali gulaszową pamiętam, że była dość ostra (dobra) i w zasadzie z posiłków tylko to zapamiętałam:)