Autor Wątek: Ubrania CIĄŻOWE sprzedam  (Przeczytany 2402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
Ubrania CIĄŻOWE sprzedam
« dnia: 11 Stycznia 2014, 21:49 »
1. Sukienka Bebefield model Jade (kolor morski) rozmiar 38 raz założona - cena 70 zł

Sukienka jest obecnie dostępna na stronie producenta w wyprzedaży (tam jest więcej zdjęć) za 129 zł:

2. Spódniczka Bebefield biała rozmiar 40 (jak dla mnie 38) - cena 40 zł

3. Spódniczka ołówkowa czarny jeans z kieszeniami po bokach rozmiar większe S stan bdb- cena 30 zł

4. Sukienka(tunika) kolor szara/cappuccino rozmiar M, kilka razy założona, możliwość wywinięcia rękawów, idealna na lato - cena 30 zł

5. Biustonosz do karmienia MaMa by Alles Honey 80B kolor waniliowy NOWY - cena 40 zł

Biustonosz wykonany jest ze ślicznej dzianiny w kolorze waniliowym. Model miękki na fiszbince. Posiada odpinane ramiączka, idealne do karmienia piersią.

Zdjęcie ze strony producenta:

6.Legginsy ciążowe firmy L.e.i. rozmiar S - cena 20 zł

Bardzo wygodnie, nie prześwitujące, kolor czarny.

7. Spodnie H&M Mama rozmiar S, czarny sztruks - cena 25 zł
     Spodnie noszone w dwóch ciążach, więc są widoczne niewielkie ślady noszenia.

Do każdej rzeczy należy doliczyć koszt przesyłki. Na życzenie mogę ubrania wymierzyć.

Offline KasiaR
  • bywalec
Odp: Ubrania CIĄŻOWE sprzedam
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Stycznia 2014, 21:28 »

1. Sukienka Bebefield model Jade (kolor morski) rozmiar 38 raz założona - cena 70 zł 60 zł

Sukienka jest obecnie dostępna na stronie producenta w wyprzedaży (tam jest więcej zdjęć) za 129 zł:

2. Spódniczka Bebefield biała rozmiar 40 (jak dla mnie 38) - cena 40 zł 35 zł

3. Spódniczka ołówkowa czarny jeans z kieszeniami po bokach rozmiar większe S stan bdb- cena 30 zł 25 zł

4. Sukienka(tunika) kolor szara/cappuccino rozmiar M, kilka razy założona, możliwość wywinięcia rękawów, idealna na lato - cena 30 zł 25 zł

5. Biustonosz do karmienia MaMa by Alles Honey 80B kolor waniliowy NOWY - cena 40 zł 35 zł

Biustonosz wykonany jest ze ślicznej dzianiny w kolorze waniliowym. Model miękki na fiszbince. Posiada odpinane ramiączka, idealne do karmienia piersią.

Zdjęcie ze strony producenta:

6.Legginsy ciążowe firmy L.e.i. 3/4 rozmiar S - cena 20 zł 15 zł

Bardzo wygodnie, nie prześwitujące, kolor czarny.

7. Spodnie H&M Mama rozmiar S, czarny sztruks - cena 25 zł 20 zł
     Spodnie noszone w dwóch ciążach, więc są widoczne niewielkie ślady noszenia.

Do każdej rzeczy należy doliczyć koszt przesyłki. Na życzenie mogę ubrania wymierzyć.

Offline KasiaR
  • bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Stycznia 2014, 21:53 »
Mam też do sprzedania książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy - Kaz Cooke"  - cena 20 zł + PP

Książka na okładce nie wielkie ślady użytkowania (jak na zdjęciu), tak poza tym jest ok.

Offline KasiaR
  • bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Lutego 2014, 10:34 »
Nr 5 sprzedany.

Offline KasiaR
  • bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Marca 2014, 21:21 »
Oferta nadal aktualna  ;)

Offline KasiaR
  • bywalec
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Marca 2014, 22:04 »

Mam też do sprzedania książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy - Kaz Cooke"  - cena 20 zł + PP

Książka na okładce nie wielkie ślady użytkowania (jak na zdjęciu), tak poza tym jest ok.

Sprzedana