Autor Wątek: Paszkówka w Żorach. :)  (Przeczytany 2096 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kakencja
  • nowicjusz
  • *
Paszkówka w Żorach. :)
« dnia: 3 Grudnia 2013, 15:14 »
Witam! Bardzo proszę, aby ktoś się podzielił ze mną opinią na temat Domu przyjęć Paszkówka w Żorach.  :) Mam już wstępnie zarezerwowany termin na wrzesień 2015r.  i byłabym wdzięczna za opinie.  :) Sala jest bardzo ładna i obejście również.  :)

Offline Juliusz_sezar

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.03.1999
Odp: Paszkówka w Żorach. :)
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Stycznia 2014, 16:37 »
Byłem tam kilka raz na różnego rodzaju przyjęciach, tak sie składa, że mam tam rodzinę (w sensie w Żorach).  Lokal pierwsza klasam jedzenie super! Ogólnie - myślę, że to w Żorach jeden z lepszych lokali na wesele.  Pomimo tego, że jest prawie w centrum to jest cicho i spokojnie.  Ostatnio przeprowadzili nawet remont ;-) Zdecydowanie jest korzystniej!
www. blog-slubny. pl - Sala weselna, samochód, kościół, dekoracje - to wszystko musimy przed ślubem załatwić!

Offline Kakencja
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Stycznia 2014, 21:57 »
Dzięki za odpowiedź! :) Możesz mi powiedzieć też coś o ciastach i tortach, które oni proponują? Czytałam, że lepiej sobie zamówić osobno, bo nie są zbyt smaczne, ale nie wiem ile w tych komentarzach prawdy. 

Offline ankka1600
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13 czerwca 2015
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Maja 2014, 16:11 »
Cześc , ja mam tam wesele w czerwcu 2015 ;) byłam na dwóch weselach na tej sali i byłam bardzo zadowolona ;-) co do tortów my mielismy  z paszkówki i były bardzo dobre , nieraz decyduja sie ludzie na własne torty ktore czesto nie są zbyt dobre a pozniej opinia leci dalej jako ze 'jedlismy w paszkowce' . . .