Autor Wątek: Zespół No Problem - opinie  (Przeczytany 4954 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20/09/2014
Zespół No Problem - opinie
« dnia: 20 Listopada 2013, 10:21 »
Poszukuję opinii na temat zespołu No Problem.
Kto słyszał, kto wie?  :)
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2016, 18:40 wysłana przez zibi »

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
Odp: Zespół No Problem - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Października 2014, 14:45 »
nikt nie słyszał, to teraz usłyszy:
nie polecam, chyba że od razu zastrzeżecie absolutny zakaz spożywania alkoholu.
cena wysoka, powinni reprezentować równie wysoki poziom usług.
Twierdzili, że są w stanie zagrać wszystko - zdecydowanie nie, były problemy przy dedykacjach.
Zespół trochę pomylił się co do swojej roli - usługodawcy, a nie gościa weselnego.
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2016, 18:40 wysłana przez zibi »

Offline doctore
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół No Problem- opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Lipca 2016, 15:27 »
Zgadzam się z Panią. Niedawno grali na moim weselu. Rozczarowałem się strasznie!
Mowa o zespole: link usunięty

Oto główne powody:
1. Chwalą się że są elastyczni. Gówno prawda! Po przedstawieniu Panu B.P. wizji oprawy ślubu i wesela odrazu odczułem opór i "my to robimy w ten sposób" lub "robimy tak i uwierz ze jest super" a w rzeczywistosci kupa straszna. Jeżeli jako para chcecie zaaranzowac sobie cos specjalnego na pierwszy taniec to z tym zespołem sobie darujcie!!! zespół na pierwszym tancu każe gosciom robic kółko wokół pary potem 2 kółka... para tanczaca tanczyc musi w miejscu, a goscie nie maja szans zobaczyc przygotowanego układu.
2. W chwili jak goscie zaczeli słyszec ze zespół jest *cenzura* w trzy dupy postanowilismy ograniczyc im wódke na stole. Mało nie przestali grac na weselu! Z taka morda przylecieli ze wódki nie ma!
3. Cena 4000 zł za samo wesele. Przy rozliczeniu Pan B.P. *cenzura* jak meserszmit. Zespół po zakonczeniu wesela jest tak wygodny ze zatrudniaja "na czarno" dwóch meneli (przynajmniej tak wygladali) do składania sprzętu!! Przy czym to młodzi dodatkowo muszą zapłacic tym menelom po 100zł na głowe!
4. Chwalą się, że pytac ich należy czego nie grają, bo grają wszystko. Gówno prawda. Żona chciała zadedykować piosenke dla mnie to powiedzieli ze nie potrafia.

i wisienka na torcie!
5. Pan B.P zachowywał sie skandalicznie na weselu! Były takie sytuacje jak: tekst do siostry Panny młodej, że jest zrobiona przez innego ojca! Tekst do barmana w stylu "zrób mi drinka sługusie". Nosz *cenzura*! Szczęście Pana B.P, że dowiedziałem się o tych sytuacja grubo po weselu bo pojazd byłby totalny!

Ogólnie nie polecam!
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2016, 18:41 wysłana przez zibi »

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Lipca 2016, 05:02 »
Aż nie do pomyślenia ze tak można trafić.

Offline Mon@
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Lipca 2016, 13:42 »
Absolutnie nie zgadzam sie z powyższymi opiniami. Zespół składa się z profesjonalnych muzyków i wykonuje utwory profesjonalnie. Osobiscie słyszałam ich nie raz i zawsze ujmowali mnie swoim zawodostwem. Róznorodność instrumentów (skrzypce, trąbka, gitara akustyczna) to niepowtarzalne atuty tego zespołu. Co do kultury - również nie zgadzam się z zamieszczonymi opiniami. Poznałam "No problem" jako miłych i sympatycznych facetów, o, przepraszam wokalistka również fantastyczna! Powyzsze wypowiedzi uważam za wyjątkowo uszczypliwe.

Offline angeldg

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2016, 10:36 »
Wypowiedzi dotyczą jakości wykonanej usługi, nie oceniają przygotowania muzycznego (wykształcenie) jego członków, ani tego jakimi są ludźmi (zwłaszcza prywatnie, nie wątpię, że mili i sympatyczni). Dotyczą konkretnych sytuacji, o których może zaświadczyć kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu gości. Moje przyjęcie odbyło się prawie dwa lata temu więc jeśli w tym temacie coś się zmieniło na korzyść to tylko pogratulować.
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2016, 18:42 wysłana przez zibi »

Offline NoProblem
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Lutego 2018, 01:40 »
Witam

Czy użytkownicy angeldg i doctore mogli by "uszczuplić" o który konkretnie zespół No Problem chodzi ???
Dokładnie z którego miasta w Polsce, ponieważ jest ich kilka, a na 100% nie chodzi o mój, czyli no problem LINK USUNIETY
« Ostatnia zmiana: 8 Lutego 2018, 05:33 wysłana przez ~Ania~ »