z tego co widzę we wszystkich bankach jest taka możliwość - kwestia opłaty

M. ma właśnie w mBanku i chciałam się do niego dopisać ale pani na infolinii poleciła ze lepiej założyć jeszcze raz jedno bo nie miałabym wtedy dostępu do wszystkich opcji czy cos (już nie pamiętam)
ja mam w BPH - cokolwiek być chciała załatwić musisz gnać do banku (nawet jak zapomnisz pinu czy cos) nie podadzą nic przez telefon, nic nie załatwisz przez Internet, dodatkowo bankowość internetowa często się wywala lub jest "czasowo niedostępna z powodu prac konserwacyjnych", także trochę się zatrzymali względem innych - nie polecam, do tego placówka otwarta od 9-17 (idealnie, tak jak ja pracuje

)
Raiffeisen bank ma fajne konta - polecam się przejść i zorientować, mają ekstra bankowość internetową, bardzo intuicyjną bardzo fajne funkcje, dużo załatwisz przez telefon, Internet (zmiana limitu wypłat z karty, piny, lokaty, zablokowanie karty) korzystam w pracy i naprawdę chwale, mają takie fajne nowoczesne podejście do klienta, na luzaka bez zbędnego wciskania na siłę
Alior jest niby podobny do Raiffeisen ale jak już wejdziesz do banku to będą Ci wciskać wszystkie produkty jakie mają (byłam w dwóch placówkach i było to samo, widać taki mają styl

), miałam tam konto, uwag nie mam ale to nie było to jakoś, konto osobiste tez miałam za darmo z kartą

my będziemy mieli konto w Getin (od września), póki co moja wypłata wpada na konto do M. i korzystamy tylko z jego konta, swoje mieć musze jeszcze jakieś 2 tygodnie ale z niego nie korzystam już wcale