Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
komis
sprzedam
...to może i Emma sprzeda coś, co komuś się przyda :-)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: ...to może i Emma sprzeda coś, co komuś się przyda :-) (Przeczytany 967 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
emm-a
Chuck Norris
«
dnia:
16 Listopada 2013, 10:03 »
Jakiś czas temu oddałam dwie wielkie torby ubranek - jakoś nie pomyślałam, żeby je tu wystawić na sprzedaż
Będę pamiętała na przyszłość
Tymczasem ma 3 rzeczy, które moze komuś się przydadzą:
1. Spódnica dżinsowa z vero moda - rozm.36 - długość 50cm, troche ją nosiłam i byłam bardzo zadowolona, ale chyba mi się już znudziła; z tyłu ma kieszenie, jest lekko przecierana i na bokach bardzo delikatnie nakrapiana brokatem, którego właściwie już nie widać; leżała w szafce złożona, stąd zagniecenia; cena 10zl
2. Leginsy w paski - są nowe, nie miałam ich ani razu na sobie, kupiłam na alegro, w kroku mają lekkie pęknięcie - takie już przyszły, a mi się nie chciało bawic w odsyłanie... Właściwie nie wiem, dlaczego je kupiłam, a potem nie nosiłam
; cena 5zł - nie ma rozmiaru na nich, chyba uniwersalny;
3. Czarny połyskujący gorsecik - kupiłam go kiedyś z myślą o weselu i miałam go na sobie kilka razy - jest bardzo wygodny, z tyłu zapinany na zamek; zdjecia nie oddają jego uroku; ma wszyte fiszbiny, więc świetnie podkreśla talię i trzyma biust; pozbywam się go, bo od jakiegoś czasu muszę mieć normalny stanik z ramiączkami - nawet sukienką ślubną szyłam z tą myślą, a tu taki odpada; rozmiar 36, cena 20zl
Moje Laleczki
Klara 2014r.
Dominika 2017r.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
e-wesele.pl
forum
komis
sprzedam