Autor Wątek: WESELE W MORSKU  (Przeczytany 7211 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Innocent_soul
  • nowicjusz
  • *
WESELE W MORSKU
« dnia: 11 Października 2006, 10:30 »
Mam poważny dylemat. Oglądałam ostatnio salę na wesele w Morsku. Wygląda ładnie, ale zanimsię zdecyduję, wolałabym najpierw dowiedzieć się od osób, które tam robiły własne wesela, bądź były w roli gości na takim weselu, jak to naprawdę jest. Czy jedzenie jest dobre i czy jest go dużo, jaka jest obsługa no i w ogóle jakie macie wrażenia z tego wesela. Bardzo proszę o opinię i z góry dziękuję.

Offline Cnros

• nowicjusz
  • *
Małe info
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2006, 15:23 »
Witaj,
Oglądałam sale w Morsku, z tego co się zorientowałam za 160 zł od osoby za dzien nie dają czegos co przekonałoby mnie do jej wynajęcia. Dotego dochodzi problem usadzenia osób w przypadku gdy ich jest powyzej 80, i wtedy trzeba tanczyc w tej okropnej lustrzanej sali( to moja opinia:P). Dojazd jest okropny, te wertepy i wogóle. Ogólnie te dwie sale tzn ta z barkiem(te słupy na sali mnie zabijaja, troche są niewygodne)  i ta druga za rozsuwanymi drzwiami ładne ale cóż z tego;/. Ja osobiscie zdecydowałam się na Zuzanke w Zawierciu, jest duza, ładna( opinia względna:P)  i miesci ponad 120 osób. Menu ustalam z kobietą która prowadzi obsługe wesel( kobieta polecana przez wiele osób, dotego naprawde wporzadku) . Za góra 200zł za dwa dni od osoby jest takie menu ze ja się zastanawiam kto pochłonie tyle jedzenia:).

Pozdrawiam:)

Offline wioleczka3
  • nowicjusz
  • *
Morsko
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Października 2006, 22:05 »
Witam
Ja mam sale zarezerwowana w Morsku na przyszły rok.
Z tego co sie orientowałam to jest nie żle. Dojazd rzeczywiscie nie za fajny, bylam tam z 2 razy jak bylo wesele i powiem szczerze ze osoby z ktorymi rozmawialam nie narzekały.

Ale podciągam się pod osobę wyżej i również prosze o jakies info.

Pozdarwiam

Offline Katjusza
  • nowicjusz
  • *
Morsko- jak najbardziej!
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Grudnia 2006, 15:03 »
hej dziewczyny,

ja robilam w tym roku wesele w Morsku i bylam z mezem b. zadowolona. Impreza byla na 60 osob, wiec moglismy wybrac okragle stoly, ktore wygladaly super i naprawde sie sprawdzily. Do plusow Morska nalezy to ze Pan Tomek, z ktorym sie wszystko ustala jest swietnie zorganizowny, b. sympatyczny i slowny. Morsko raczej nie zarabia kokosow na organizowaniu wesel i uzywa ich raczej do marketingu, wiec naprawde im zalezy zeby goscie byli zadowoleni. Pozostale plusy:

- zmniejszalismy liczbe gosci niecaly tydzien przed weselem i zostalo to uwzglednione w kalkulacji
 - wszystkie napoje sa wg. zuzycia, czyli placi sie tylko za tyle ile zeszlo
 - piekny apartament malzenski ktory jest w cenie!! z pieknym romantycznym jacuzii i lustrami, ogromna lazienka i tarasem. Polecam wynajac apartament jeszcze na dodatkowa noc - zeby sie naprawde tymi lukususami porozkoszowac (normalnie noc kosztuje tam ok 500 zl, my dostalismy ta druga za 300)
- obsluga jest bardzo mila, jedzenie b.dobre, polecam roladki szynkowe z chrzanem!
- mozliwosc wynajecie pokoi hotelowych, lub domkow brdy -  miesci sie tam 6 osob - domek kosztuje ok. 150 - 170 zl
- mozliwsc zrobienia w lecie pieknych zdjec w plenerze (pola zboz, lasy, rzepak), zostaje tez udostepniony zamek, z ktorego rozciaga sie fajna panorama
- mozliwosc wynajecia bryczki do zrobienia zdjec i podjechania do restauracji po kosciele

Minusy -

napoje sa dosc drogie - ale my z mezem zdecydowalismy sie zakupic je na wlasna reke i nawet po zaplaceniu tzw butelkowego (bez alkoholu ok 250zl) sie to oplaca.

Mam nadzieje ze troszke pomoglam w decyzji,

Katjusza

Offline monis777

• " Milosc cierpliwa jest, laskawa jest..."
  • użytkownik
  • **
  • Zawsze z usmiechem:-)
  • data ślubu: 20 wrzesien 2008r.
wesele w Dabrowie Gorniczej
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Lipca 2007, 17:48 »
Witajcie, co myslicie o salach na wesele w Dabrowie Gorniczej? Szukam wspanialego miejsca na sierpien 2008-pomozcie  ???