super!
mogę jedynkie forąco polecić! moja starsza siostra miała tam wesele, co prawda trzy lata temu wiec trudno powiedziec czy cos sie zmienilo, jednak uwazam ze byl to strzal w dziesiatke. gdybym planowała ślub we wrocławiu z zamkniętymi oczami zdecydowałabym się na to śliczne miejsce, no i oczwiście gdyby nie fakt, że już jedno weselisko w mojej rodzinie tam właśnie się odbyło

na szybko wymienię plusy, kótre zapadły mi w pamięć, bo impreza była już dość dawno:
+ piękne miejsce tzn, po 1. otoczenie - z soczyście zieloną trawą, dość duży teren po którym swobodnie można spacerować, ładnie zagospodarowany, ze smakiem i bez przeładowania, z dala od ruchliwych dróg (więc nie ma hałasu) jednocześnie łatwy dojazd (mimo że z dala od centrum miasta, jedyny minusik to korki, ale to raczej nomalne dla naszego miasta, poza tym w sobotę da się przeżyć:) ), aha, no i parking już na terenie garbarni czyli za siatką = bezpieczeństwo; 2. sala - bardzo ładna, eegancka i subtelna już sama w sobie, dekoracji naprawdę nie potrzeba wiele, czyściutka, przestronna (było około 90osób, "tłoczno" w sam raz), słoneczna i co mi się najbardziej spodobało pięknie zakomponowane wyjście do "ogrodu" - szeroko otwierane drzwi, drewniane stoły na zewnątrz
+ ładnie urządzone pokoje na piętrze (nie z wielkim przepychem ale po prostu ładne i czysciutkie) oraz apartament dla pary młodej (ferrero rocher na poduszce na osłodę nocy poślubnej

osobista łazienka)
+ świetne jedzenie, naprawdę przygotowane z pomysłem, pyszne, świeżutkie, ładnie podane i hmm jakby to określić. . tradycyjne ale unowocześnione, bazą były tradycyjne potrawy (chociaż bigosu nie pamiętam:P) ale z różnymi dodatkami, różne fajne nowe potrawy, wszystko ślicznie podane
+ niczego nie brakowało, a nawet w zupełności wystarczyło na śniadanie (ale tu już było znacznie mniej osób, może ze 20-25)
+ z tego co pamiętam nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do obsługi i organizatora więc musieli się starać
+ pamiętam też, że jak na tamte czasy nie było szalenie drogo w stosunku do innych lokali, a ten pod względem wystroju naprawde wyróżniał się efektownością
a zatem, spokojnie, napewno będziecie bardzo zadowoleni, nic tylko sie świetnie bawić i tego Wam serdecznie życzę!