Podpisuję się! Również chętnie poczytam opinie na temat tej sali
Szukam sali na 100-120 osób i uznałam, że sala perłowa jest całkiem ładna i powinna zmieścić taką ilość gości. Byliśmy tam zobaczyć wszystko osobiście i moje wrażenia sa następujące:
z dużej sali można wyjść bezpośrednio na ogród, co jest cąłkiem miłe, gdy gość musi się przewietrzyć/zapalić
obsługa, z którą rozmawialiśmy, wydała się zupełnie normalna i konrektna (usiedliśmy w biurze, wydrukowali nam menu, opowiedzieli, odppowiedzieli na wszystkie pytania - super)
okolica sympatyczna - nie ma trasy szybkiego ruchu, hałasu, jest ładnie i spokojnie, w miarę duży parking. po drugiej stronie drogi dojazdowej ludzie normalnie mieszkają, co jest doość osobliwe, ale to raczej oni mają problem z tym, że ta rezydencja tam stoi
NOCLEGI! w liczbie około 50-60, zniżki dla gości, mogę zdradzić, że pokój 2osobowy kosztuje (na tę chwilę) 160zł natomiast w przyapdku zarezerwowania wszystkich miejsc hotelowych - 120zł
zaznaczam, że standard jest wysoki!
cena menu, w wersji podstawowej (owoce, ciasto i nieograniczone napoje w cenie) - 220zł. Jedyne czym trzeba się zająć to alkoholo i tort. Przy czym ceny alkoholu sa dość kuszące
(żołądkowa czysta albo krupnik - 20zł/0,5l)
W każdym razie, jestem z Katowic, a naprawdę się zastanawiam nad tą salą. . .