0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Agnieszka mogłabyś mi wymierzyć te spodnie męskie?
Wstawiam:Spodnie męskie 32/32 wersja slim fit, czego zabrakło na stronie a okazało się na metce cena 34,90 minus 15% - 29,67Spodnie damskie 38 (te słynne) - jednak rozmiar 36 mi lepiej leży, więc te chcę odsprzedać - zdjęłam już metki - raz przymierzone.Cena 15 złotych - brałam na szybko bez rabatu, faktury już nie mam, ale mam screen z zamówienia.Oczywiście że dalej pragnę dresik i koszulę pisałam troche wyżej ale wyjeżdzałaś i chyba nie zobaczyłaś Spodnie dziewczęce 170 XL - też się nie doceniłam i zamówiłam jedne w wersji XL i są jak nasze 38 z lekkim luzem.Cena 29,90 z rabatem 15% = 25,42Koszula 62 - Skład 100% bawełna. Bardzo ładna na żywo.Rezerwowała ją jedna z dziewczyn, ale chyba o tym zapomniała a mi to leży. Trzymam rezerwację do jutra rano a potem jest do dyspozycji Waszej.Cena 4,90Dresik 62 - 95% bawełna, 5% wiskoza - jest śliczny!Rezerwowała ją jedna z dziewczyn, ale chyba o tym zapomniała a mi to leży. Trzymam rezerwację do jutra rano a potem jest do dyspozycji Waszej.Cena 7,90